Πρωταθλητές στο μεικτό Λάκη-Χαϊδεμένος

 
Μιχαέλα Λάκη & Γιώργος Χαϊδεμένος
Μιχαέλα Λάκη & Γιώργος Χαϊδεμένος
tennisnews team Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 - 9:51

Η Μιχαέλα Λάκη έκανε το "double" στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors, καθώς μετά από το μονό στα 16άρια κέρδισε και το μεικτό, μαζί με τον συμπαίκτη της, Γιώργο Χαϊδεμένο. 

Στον χθεσινό τελικό του μεικτού διπλού στα 16άρια, η Μιχαέλα Λάκη και ο Γιώργος Χαϊδεμένος επικράτησαν της Ελευθερίας Κούσουλα και του Γιώργου Βάλαρη με 6-3, 6-2, για να κατακτήσουν τον τίτλο.

Η αθλήτρια του ΟΑ Φοίβος Λάρισας και ο αθλητής του ΑΟ Πεύκης Tie Break είχαν ένα εξαιρετικό τουρνουά μαζί και δεν απώλεσαν σετ στην πορεία τους προς τον τίτλο. Είχαν κερδίσει ακόμα τους Ναταλία Κασσή και Νικηφόρο Αναστασιάδη με 6-2, 6-3, τους Ιφιγένεια Καύκα και Γιώργο Δαριβάκη-Κατέμπ με 6-1, 6-3, καθώς και τους Αθηνά Πήττα και Γιάννη Παναγιωτίδη στα ημιτελικά, με 6-2, 7-6 (2).

Η Μιχαέλα παρέμεινε αήττητη σε 10 αναμετρήσεις αυτή την εβδομάδα στο ΟΑΚΑ, καθώς κατέκτησε τον τίτλο και στο μονό των κοριτσιών U16 το Σάββατο, κερδίζοντας στον τελικό την περσινή πρωταθλήτρια, Δήμητρα Παύλου, με 6-4, 6-3. Στα υπόλοιπα 5 παιχνίδια της στο μονό πριν από τον τελικό, η 15χρονη αθλήτρια του Φοίβου Μιχαλόπουλου έχασε μόλις 2 games!

Ο συμπαίκτης της, Γιώργος Χαϊδεμένος, σημείωσε 2 νίκες στο μονό των αγοριών U16 και έφτασε μέχρι τη φάση των "16", όπου τον σταμάτησε έπειτα από ένα κλειστό ματς ο Ευγένιος Βασιλάκης, με 7-5, 6-2. Στα διπλά, ο Χαϊδεμένος συνεργάστηκε με τον Αναστάσιο Μανδαλενάκη, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά, όπου ηττήθηκαν από τους Θοδωρή Μητσάκο και Μάριο Σαμολαδά, αργότερα νικητές του ταμπλό.

Τέλος, στο διπλό των κοριτσιών U16, πρωταθλήτριες αναδείχθηκαν οι Νικολέτα Παρετζόγλου και Βικτώρια Παπαδοπούλου, που ξεκίνησαν από το Νο.1 του ταμπλό και μπήκαν στον τελικό με μόλις 10 χαμένα games σε 3 αναμετρήσεις. Στον τελικό έγινε ένα σπουδαίο παιχνίδι με τις Δήμητρα Παύλου και Δέσποινα Μαστροδήμα, στο οποίο Παρετζόγλου και Παπαδοπούλου πήραν τελικά τη νίκη "στα σημεία", με 6-1, 5-7, [11-9].

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots