Μιχαέλα Λάκη: "Πολύ χαρούμενη που έπαιξα - θα είμαι στο Πανελλήνιο γυναικών"

 
Μιχαέλα Λάκη
Μιχαέλα Λάκη
tennisnews team Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 - 14:50

Η 15χρονη Μιχαέλα Λάκη μίλησε αποκλειστικά στο tennisnews.gr μετά το θρίαμβό της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors και μας αποκάλυψε ότι σκοπεύει να αγωνιστεί και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των γυναικών, που θα γίνει στην Αθήνα το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου. 

"Είμαι παρά πολύ χαρούμενη γιατί είχα πολύ καιρό να παίξω στην Ελλάδα και γενικά αγώνες λόγω κορωνοϊού. Θα παίξω στο Πανελλήνιο γυναικών και έπειτα θα δούμε αν ανοίξουν τα τουρνουά στο εξωτερικό γιατί χρειάζεται να παίξω ITF", μας είπε η Μιχαέλα Λάκη, η οποία είχε το απόλυτο (10-0) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors και κέρδισε 2 τίτλους.

Στο μονό των κοριτσιών U16, η Μιχαέλα έχασε μόλις 9 games σε 6 αναμετρήσεις και τα 7 από αυτά ήταν στον τελικό, στον οποίο κέρδισε την περσινή πρωταθλήτρια της κατηγορίας, Δήμητρα Παύλου, με 6-4, 6-3.

Κατέκτησε τον τίτλο και στο άλλο ταμπλό που αγωνίστηκε, το μεικτό διπλό U16, όπου είχε συμπαίκτη τον Γιώργο Χαϊδεμένο και κέρδισαν στον τελικό την Ελευθερία Κούσουλα και τον Γιώργο Βάλαρη με 6-3, 6-2.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών, που αποτελεί τον επόμενο αγωνιστικό σταθμό της Μιχαέλας, θα γίνει από τις 21 έως τις 30 Αυγούστου στο κέντρο της Αθήνας και στα χωμάτινα γήπεδα του Ο.Α. Αθηνών.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots