Μητσάκος: "Πολύ χαρούμενος που κατάφερα να κερδίσω"

 
Θοδωρής Μητσάκος
Θοδωρής Μητσάκος
tennisnews team Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 - 6:41

Ο Θοδωρής Μητσάκος μίλησε στο tennisnews.gr για την επιτυχία του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors και μας αποκάλυψε τα σχέδιά του για το κοντινό μέλλον.

"Το Πανελλήνιο είναι το σημαντικότερο τουρνουά για τους νέους παίκτες μέσα στη χρονιά και η κατάκτησή του, σου προσφέρει πολλά συναισθήματα! Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να το κερδίσω!" δήλωσε ο Μητσάκος αποκλειστικά στο tennisnews.gr.

Ο 16χρονος αθλητής του Α.Σ. Κολλεγίου Ντερή αναδείχθηκε πρωταθλητής στα μονά και στα διπλά της κατηγορίας των 16 ετών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Juniors 2020, που φιλοξενήθηκε στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

Στον τελικό του μονού κέρδισε τον Γιώργο Βάλαρη με 6-3, 6-3, τον οποίο είχε κερδίσει και πριν 2 χρόνια για τον τελικό του μονού της κατηγορίας των 14 ετών. Στο διπλό, μαζί με τον Μάριο Σαμολαδά, κέρδισαν στον τελικό τους Βάλαρη και Γιάννη Μπεχλιβανίδη, με 7-6 (4), 7-5.

Αυτή ήταν η 5η φορά που ο Θοδωρής αναδείχθηκε Πανελλήνιος Πρωταθλητής. Το 2014 είχε κερδίσει την κατηγορία των 10 ετών, το 2016 την κατηγορία των 12 ετών, το 2017 και το 2018 την κατηγορία των 14 ετών.

"Η 5η κατάκτηση του (Πανελληνίου Πρωταθλήματος), μου τονώνει το ηθικό και με βάζει να θέτω νέους στόχους για τα επόμενα τουρνουά", είπε ο νεαρός αθλητής, πρωταθλητής επίσης στο μεικτό στα 12άρια το 2016 (μαζί με τη Χαρά Μεϊδάνη), που φέρνει μαζί με τους φετινούς τίτλους του τον απολογισμό του στα 7 τρόπαια σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Κλείνοντας, ο Θοδωρής μας ενημέρωσε πως ο επόμενος μεγάλος στόχος είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών, το οποίο θα διεξαχθεί το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα (21-30 Αυγούστου): "Το επόμενο τουρνουά είναι το Πανελλήνιο Ανδρών, όπου εύχομαι να τα πάω εξίσου καλά!"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots