Η κλήρωση του IMG Future Stars

 
Η κλήρωση του IMG Future Stars
tn team Δευτέρα, 25 Απριλίου 2022 - 20:59

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του IMG Future Stars στο ΤΑΤΟΪ Club, στο οποίο θα συμμετέχουν ανάμεσα στους κορυφαίους και τις κορυφαίες στα 12άρια, ο Αλέξανδρος Αυγέρης, ο Ράφα Παγώνης και η Λυδία Παναγιωτίδου.

Ο νικητής των προκριματικών μεταξύ των Ελλήνων παικτών, Αλέξανδρος Αυγέρης, θα βρεθεί στον 1ο όμιλο του τουρνουά των αγοριών, μαζί με τους Gregory Gorskiy και Eric Ten.

Ο Ράφα Παγώνης, που αγωνίζεται με απευθείας πρόσκληση στο τουρνουά, θα είναι στον 6ο όμιλο, μαζί με τους Rafael Garcia Domenech και Jacques Romeo Rupe.

Η νικήτρια των προκριματικών των Ελληνίδων παικτριών, Λυδία Παναγιωτίδου, θα είναι στον 7ο όμιλο του τουρνουά των κοριτσιών, μαζι με τις Grace Bernstein και Isabella Angelina Abendroth.

Στο τουρνουά του ΤΑΤΟΪ Club, θα αγωνιστούν συνολικά 24 αγόρια και 24 κορίτσια, που είναι χωρισμένα σε 8 ομίλους των 3 παικτών/-ριων. Οι 8 νικητές και οι 8 νικήτριες των 16 ομίλων, θα συνεχίσουν στα νοκ άουτ, που θα γίνουν με την κλασική μορφή των προημιτελικών, ημιτελικών και τελικών.

Οι αγώνες θα είναι best-of-three με τους κλασικούς κανονισμούς της ITF, ενώ θα υπάρχουν και ταμπλό consolation, με δυο σύντομα σετ και match tie-break 10 πόντων, ώστε να εξασφαλιστεί πως όλα τα παιδιά θα δώσουν τουλάχιστον από 3 αγώνες.

Δείτε αναλυτικά τις κληρώσεις εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots