Έγραψε ιστορία η Βογάσαρη!

 
Έγραψε ιστορία η Βογάσαρη!
tennisnews team Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014 - 9:38

Η Δέσποινα Βογάσαρη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις των Αμερικανών, με τις καταπληκτικές εμφανίσεις της για λογαριασμό των Houston Cougars, την αθλητική ομάδα του Πανεπιστημίου του Houston. Στην πρώτη σεζόν της υποτροφίας της, η 18χρονη Ελληνίδα έγραψε ήδη ιστορία για τον σύλλογο, αφού ξεκίνησε με 10 συνεχόμενες νίκες τη σεζόν και αναδείχθηκε καλύτερη παίκτρια της εβδομάδας στα κολεγιακά των ΗΠΑ.

Η Βογάσαρη διανύει φέτος την πρώτη της σεζόν στο Πανεπιστήμιο του Houston, σε μία έξυπνη όπως αποδεικνύεται κίνηση των Αμερικανών, να την εντάξουν μέσω υποτροφίας στο δυναμικό τους. Η 18χρονη Ελληνίδα ξεκίνησε τη χρονιά με το τέλειο ρεκόρ 10-0 νίκες και έγινε η πρώτη εκπρόσωπος των Houston Cougars που έλαβε το βραβείο Player of the Week στο τένις, από την American Athletic Conference.

Η "Ντέπυ" πέτυχε 4 νίκες την προηγούμενη εβδομάδα, δύο στα μονά και δύο στα διπλά, όπου συνεργάστηκε με την έταιρη Ελληνίδα που βρίσκεται στο ίδιο Πανεπιστήμιο ως δευτεροετής, Έλενα Κορδολαίμη. Επιπλέον, εκτός από το τέλειο ρεκόρ της, η 18χρονη πέτυχε και την πρώτη νίκη της ομάδας της απέναντι σε ranked παίκτρια, συντρίβοντας την Georgia Patrasc (Νο72 στην Αμερική) του Mississippi State με 6-1, 6-2.


Η Δέσποινα Βογάσαρη με τη συμπαίκτριά της, Ελένα Κορδολαίμη

Η Νο125 στην Αμερική Ελληνίδα, την Παρασκευή συνέχισε νικηφόρα απέναντι στη Dylan Windom του Kansas με 6-3, 6-2, υποχρεώνοντας την τελευταία μόλις στη δεύτερή της φετινή ήττα. Το ρεκόρ της Δέσποινας έγινε έτσι 6-0 στα μονά και 4-0 στα διπλά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει χάσει ακόμα κανένα σετ σε αυτά τα παιχνίδια!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots