Το έκανε ξανά η Ντέπυ!

 
Το έκανε ξανά η Ντέπυ!
tennisnews team Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014 - 11:14

Μία εβδομάδα μετά το σπουδαίο επίτευγμά της και την ανάδειξή της σε κορυφαία παίκτρια της εβδομάδας στα κολεγιακά των ΗΠΑ, η Δέσποινα Βογάσαρη διατήρησε τον τίτλο της! Η 18χρονη Ελληνίδα, που έχει πάρει υποτροφία στο Πανεπιστήμιο του Houston, είναι η μοναδική εκπρόσωπος των Houston Cougars που έχει πάρει τον συγκεκριμένο τίτλο.

Η ομάδα του Houston συνέχισε έτσι να γράφει ιστορία στο 2014, μέσα από τη Βογάσαρη. Η Αθηναία τενίστρια κέρδισε δύο αγώνες την προηγούμενη εβδομάδα και βελτίωσε το ρεκόρ της στη σεζόν σε 12-3. Την Παρασκευή νίκησε την Elizaveta Luzina του Washington State με 4-6, 6-4, 6-4, ενώ κέρδισε με ακόμα πιο εντυπωσιακό τρόπο το Νο1 του ίδιου Πανεπιστημίου, Elianne Douglas-Miron, με 6-3, 6-4.

Ελληνικό χρώμα είχε ακόμα μία νίκη των Houston Cougars. Η Δέσποινα ένωσε τις δυνάμεις της με τη δευτεροετή, Έλενα Κορδολαίμη, και μαζί επιβλήθηκαν των Luzina/Lize Leenknecht με 8-6.

Χάρη στη "Ντέπυ", η κολεγιακή ομάδα του Houston έχει ξεκινήσει με το καλύτερό της ρεκόρ από το 2009, στα πρώτα 8 παιχνίδια της στη χρονιά (7-1). Οι Houston Cougars βρίσκονται στο Νο59 της κατάταξη των ομάδων, ενώ η Washington στο Νο40, αποτελώντας το πιο υψηλόβαθμο Πανεπιστήμιο που νίκησαν από τον Μάρτιο του 2008.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος, ότι την επιτυχία της Βογάσαρη ακολούθησε τεράστια άνοδος για το Πανεπιστήμιο του Houston στην κατάταξη των ΗΠΑ, αφού η ομάδα της βρέθηκε στο Νο30 της χώρας, που είναι με διαφορά η καλύτερη που πήρε ποτέ!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots