Παίκτρια της χρονιάς η Βογάσαρη

 
Παίκτρια της χρονιάς η Βογάσαρη
tennisnews team Παρασκευή, 01 Μαϊος 2015 - 9:42

Η Δέσποινα Βογάσαρη αναδείχθηκε κορυφαία παίκτρια στην American Athletic Conference για την αγωνιστική σεζόν 2014-2015. Η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια ολοκλήρωσε τη δεύτερή της χρονιά στο πανεπιστήμιο του Χιούστον και βοήθησε την ομάδα της να σημειώσει μια από τις πιο πετυχημένες σεζόν στην ιστορία της. Στην καλύτερη ομάδα της AAC συμπεριλήφθηκε και η Ελένη Κορδολαίμη.

Ο Βογάσαρη έγινε μόλις η τρίτη παίκτρια στην ιστορία των Houston Cougars, που αναδείχθηκε κορυφαία παίκτρια της American Athletic Conference, περιφέρεια στην οποία υπάγονται 11 πανεπιστήμια.

Αυτή η επιτυχία έδωσε συνέχεια στην καταπληκτική καριέρα που διαγράφει η Δέσποινα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αφού πέρσι, στην πρώτη της χρονιά στο Χιούστον, είχε ονομαστεί κορυφαία νέα παίκτρια της σεζόν.

Η Βογάσαρη ολοκλήρωσε τη σεζόν 2014-15 με ρεκόρ 29-8, κερδίζοντας 6 ranked παίκτριες. Τον Οκτώβριο είχε τη μεγαλύτερη επιτυχία της, καθώς κέρδισε το USTA/ITA Texas Regional Championship.

Στην καλύτερη ομάδα της AAC μπήκαν 3 παίκτριες από την ομάδα του Χιούστον. Η Βογάσαρη, η Ελένη Κορδολαίμη και η Tina Rupert.

Στην 4η χρονιά της στις Cougars, η Κορδολαίμη πέτυχε 24 νίκες και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του USTA/ITA Texas Regional Championship, τον Οκτώβριο. Κέρδισε επίσης και τους 3 αγώνες που έδωσε στο 2015 American Championship.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots