Παίκτρια της εβδομάδας η Βογάσαρη

 
Παίκτρια της εβδομάδας η Βογάσαρη
tennisnews team Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015 - 1:53

Η Δέσποινα Βογάσαρη αναδείχθηκε καλύτερη παίκτρια της εβδομάδας στο αμερικανικό κολεγιακό πρωτάθλημα, για δεύτερη φορά φέτος. Η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια διανύει τη δεύτερη σεζόν της στο Πανεπιστήμιο του Χιούστον και έχει αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στη γυναικεία ομάδα τένις, Houston Cougars.

Η Βογάσαρη τα πήγε εξαιρετικά στον τελευταίο αγώνα της ομάδας της, κερδίζοντας δύο αγώνες, σε μονά και διπλά, στη νίκη της ομάδας της με 5-2 απέναντι στο Πανεπιστήμιο του Washington State.

Στα διπλά συνεργάστηκε με την επίσης Ελληνίδα, Ελένη Κορδολαίμη, κερδίζοντας με 6-2 το δίδυμο των Lize Leenknecht και Elizaveta Luzina. Στα μονά κέρδισε τη Luzina στα δύο σετ, με 7-5, 6-3.

Μια μέρα μετά, η Δέσποινα πέτυχε νέα νίκη, τη σημαντικότερη, απέναντι στην Elianne Douglas-Miron του Washington, με 7-5, 6-3. Η Douglas-Miron είναι στο Νο90 της κατάταξης των ΗΠΑ και η επικράτηση της Ελληνίδας τενίστρια ήταν καθοριστική για τη νίκη της ομάδας της, απέναντι στους Huskies.

Η Αθηναία τενίστρια έχει 17 νίκες σε 20 αναμετρήσεις φέτος. Αυτή ήταν η 5η φορά στην καριέρα της που αναδείχθηκε καλύτερη παίκτρια της εβδομάδας και η δεύτερη για φέτος.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots