Τριπλή διάκριση για την Ελένη Λαζαρίδου

 
Ελένη Λαζαρίδου
Ελένη Λαζαρίδου
tn team Τετάρτη, 17 Μαϊος 2023 - 11:44

Η Ελένη Λαζαρίδου, διακρίθηκε τριπλά για την πρώτη της σεζόν στο κολεγιακό πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών, εκπροσωπώντας το The Kenyon College.

Η Ελληνίδα τενίστρια βραβεύτηκε τριπλά στα βραβεία της σεζόν για την περιφέρεια All-North Coast Athletic Conference, μετά από μια φανταστική πρώτη σεζόν στην ομάδα των "Owls", του κολεγίου Kenyon στο Οχάιο.

Η Λαζαρίδου ανακηρύχθηκε κορυφαία παίκτρια της χρονιάς στο NCAC, ενώ ταυτοχρόνως κέρδισε το βραβείο της καλύτερης πρωτοετούς παίκτριας στην περιφέρεια και συμπεριλήφθηκε ακόμα στην καλύτερη ομάδα διπλού της χρονιάς.

Σάρωσε τα βραβεία η 18χρονη αθλήτρια από τη Βέροια, η οποία έχει το εντυπωσιακό ρεκόρ των 22-3 νικών στη σεζόν της, η οποία ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, στα μονά. Στα διπλά παραμένει αήττητη (11-0), μαζί με την συμπαίκτριά της Allaire Berl.

Η Λαζαρίδου είναι η κορυφαία στην κατάταξη του NCAA Region V, ενώ βρίσκεται ακόμα στο Νο.2 της κατάταξης των μονών της ITA στο Central Region. Στα διπλά, μαζί με την Berl, βρίσκονται στο Νο.3 του NCAA Division III Region V, καθώς και στο No.3 του ITA Central Region.

Μετά τη συμμετοχή της στο NCAA Division III Team Championship, η Λαζαρίδου αναμένεται να αγωνιστεί σε ακόμα ένα πολύ σημαντικό τουρνουά, το NCAA Singles Championship, ενώ θα παίξει και στο NCAA Doubles Championship, μαζί με την Berl.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by North Coast Athletic Conf. (@ncac)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots