Στο Ηράκλειο η συνάντηση της Ελλάδας με Λιθουανία

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Παρασκευή, 06 Αυγούστου 2021 - 19:48

Το ιστορικό ραντεβού της Εθνικής Ανδρών με τη Λιθουανία για το World Group II του Davis Cup, θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Lyttos Beach στη Χερσόνησο του Ηρακλείου.

Μετά το σπουδαίο τουρνουά της Εθνικής μας στο ΤΑΤΟΪ Club το 2019 για την 3η κατηγορία, αλλά και τη νίκη της απέναντι στις Φιλιππίνες τον Μάρτιο του 2020 για τα πλέι οφ του World Group II, ακολουθεί ένα πολύ μεγάλο ραντεβού της Ελλάδας για το Davis Cup.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, του ομοσπονδιακού μας τεχνικού Δημήτρη Χατζηνικολάου, αναμένεται να έχει για μια ακόμα φορά τον Στέφανο Τσιτσιπά στην αποστολή του και θα αντιμετωπίσει με αξιώσεις τη Λιθουανία το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο της Κρήτης και συγκεκριμένα στις κορυφαίες εγκαταστάσεις της Lyttos Beach Tennis Academy στη Χερσόνησο.

Οι αναμετρήσεις θα γίνουν σε σκληρές επιφάνειες, κάτι που βολεύει τους παίκτες τη δεδομένη περίοδο, αφού η διοργάνωση θα γίνει λίγες μέρες μετά το US Open, καθώς και δυο εβδομάδες πριν το Indian Wells Masters.

Αν η Ελλάδα πάρει τη νίκη, θα πάρει και μια ιστορική πρόκριση στα πλέι-οφ του World Group I, όπου το 2022 θα έχει τη δυνατότητα να πάρει ακόμα μια άνοδο, που θα τη φέρει για πρώτη φορά από το 2004 στην 1η κατηγορία της κορυφαίας διοργάνωσης Εθνικών ομάδων στο τένις.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots