Στην Κρήτη ο Στέφανος (vid)

 
Στην Κρήτη ο Στέφανος (vid)
tn team Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 - 17:24

Έφτασε στο Ηράκλειο της Κρήτης σήμερα το μεσημέρι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος επανενώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα του Davis Cup!

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών και Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης, βρίσκεται από σήμερα στη Χερσόνησο του Ηρακλείου και στο Lyttos Beach, όπου το Σαββατοκύριακο θα γίνουν οι αναμετρήσεις του Davis Cup για το World Group II μεταξύ της Ελλάδας και της Λιθουανίας.

Εκεί τον υποδέχθηκε ο Σπύρος Ζαννιάς και στη συνέχεια παίκτες και τεχνικό επιτελείο υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς θαυμαστές που βρέθηκαν στο πλευρό τους.

"Καλωσορίζουμε το Στέφανο Τσιτσιπά στην Κρήτη για τους αγώνες κόντρα στη Λιθουανία. Καλή επιτυχία στην Εθνική μας Ομάδα", δήλωσε ο Σπύρος Ζαννιάς.

Θυμίζουμε πως ο Στέφανος είχε βοηθήσει την ομάδα μας να μπει στα πλέι-οφ του World Group II μέσα από το τουρνουά της 3ης κατηγορίας της Ευρώπης, που είχε φιλοξενηθεί το 2019 στο ΤΑΤΟΪ Club, καθώς και να εξασφαλίσει τελικά την άνοδο στο World Group II τον Μάρτιο του 2020, όταν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κέρδισε τις Φιλιππίνες στη Μανίλα με 4-1.

Η ελληνική ομάδα απαρτίζεται ακόμα από τους Μιχάλη Περβολαράκη, Πέτρο Τσιτσιπά, Μάρκο Καλοβελώνη και Αλέξανδρο Σκορίλα. Αρχηγός αποστολής είναι ο Απόστολος Τσιτσιπάς και ομοσπονδιακός προπονητής ο Δημήτρης Χατζηνικολάου.

Σήμερα οι παίκτες της Ελλάδας ήρθαν σε επαφή με τους φιλάθλους, υπέγραψαν αυτόγραφα και έβγαλαν φωτογραφίες, ενώ αύριο θα είναι η συνέντευξη Τύπου πριν από τους αγώνες, που ξεκινούν στις 12:00 το Σάββατο.

(Βίντεο: Chatzinikolaou Tennis Academy / IG)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots