Τσιτσιπάς: "Περήφανος για τη προσπάθεια της εθνικής ομάδας"

 
Τσιτσιπάς: "Περήφανος για τη προσπάθεια της εθνικής ομάδας"
tn team Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 - 9:05

 Σε ανάρτηση του στα social media ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε μεταξύ άλλων περήφανος για τη προσπάθεια που κατέβαλε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα εναντίον της Λιθουανίας στο Davis Cup, νιώθοντας ευγνώμων για ότι έχει καταφέρει η εθνική ομάδα.

Η εθνική μας ομάδα διεκδίκησε την άνοδο της στα πλεί-οφ του World Group I απέναντι στην Λιθουανία τη περασμένη εβδομάδα, ωστόσο παρά την προσπάθεια των αθλητών μας, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα γνώρισε την ήττα με 3-1 στις εγκαταστάσεις του Lyttos Beach στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να αγωνιστεί καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού στο πέλμα μετά από τις αναμετρήσεις που έδωσε στο US Open. Μπορεί να μην αγωνίστηκε, ωστόσο έδωσε το παρόν στις εγκαταστάσεις του Ηρακλείου στηρίζοντας τις προσπάθειες των συναθλητών του στο κυνήγι της πρόκρισης της εθνικής ομάδας.

Πριν από λίγες ώρες έκανε μια ανάρτηση στο instagram μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τη προσπάθεια που κατέβαλε η εθνική ομάδα.

"Νιώθω ευγνώμων για την εθνική ομάδα, για την προσπάθεια και την αποφασιστικότητα της στο φετινό Davis Cup. Η απόδοση της ομάδας έχει αναγνωριστεί και μαζί δώσατε μια καλή μάχη. Ενώ υπάρχει πάντα περιθώριο ανάπτυξης, είμαι περήφανος για όλα τα επιτεύγματα σας" .

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots