Davis Cup: Άνοιξαν επιπλέον 3.500 θέσεις στο κλειστό του ΟΑΚΑ!

 
Davis Cup: Άνοιξαν επιπλέον 3.500 θέσεις στο κλειστό του ΟΑΚΑ!
© REUTERS/Hannah Mckay
tn team Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 - 14:23

Τεράστια ζήτηση υπήρξε από τους φίλους του τένις για το Davis Cup που θα γίνει το προσεχές Σαββατοκύριακο στο κλειστό του ΟΑΚΑ και η ομοσπονδία ανακοίνωσε το άνοιγμα 3.500 επιπλέον θέσεων!

Σε μια πρωτόγνωρη προσέλευση κόσμου σε event τένις για τα ελληνικά δεδομένα, η ομοσπονδία διοργανώνει τους αγώνες του Davis Cup της Ελλάδας με τον Ισημερινό το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (4 & 5 Φεβρουαρίου) στο κλειστό γήπεδο "Νίκος Γκάλης" του ΟΑΚΑ.

Ο κόσμος θέλει να δει τένις και ειδικά μετά την πολύ σπουδαία πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά - που θα είναι παρών και σε αυτό το μεγάλο ραντεβού της Εθνικής μας - η ζήτηση αυξήθηκε, με αποτέλεσμα να γίνει ήδη sold out για τα ματς της Κυριακής.

Γι' αυτό το λόγο, η ομοσπονδία, που αρχικά συμφώνησε με το στάδιο να ανοίξουν μόνο τα κάτω διαζώματα, ανακοίνωσε το άνοιγμα 3.500 ακόμα θέσεων στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ώστε να μπορέσουν να έρθουν κι άλλοι φίλοι του τένις και να απολαύσουν τους αγώνες από κοντά.

"Μετά την εντυπωσιακή πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά και την παρουσία του στον τελικό του Australian Open, καθώς και το τεράστιο ενδιαφέρον της οικογένειας του τένις και των Ελλήνων φιλάθλων για να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας κόντρα στον Ισημερινό στο Davis Cup στις 4 & 5 Φεβρουαρίου, θα ανοίξουν επιπλέον 3.500 θέσεις στο κλειστό γήπεδο «Νίκος Γκάλης» του ΟΑΚΑ", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΦΟΑ. 

Η προπώληση συνεχίζεται στο viva.gr και οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 10 ευρώ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots