Τσιτσιπάς: "Ευχαριστούμε Ελλάδα, τιμή μας που ήμασταν μέρος αυτής της ιστορικής στιγμής"

 
Τσιτσιπάς: "Ευχαριστούμε Ελλάδα, τιμή μας που ήμασταν μέρος αυτής της ιστορικής στιγμής"
© tennisnews.gr
tn team Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 - 12:36

Το μήνυμα του Στέφανου Τσιτσιπά για την ιστορική προσέλευση του κόσμου για τους αγώνες Davis Cup της Ελλάδας με το Εκουαδόρ στα social media.

Με ανάρτησή του στο Instagram, o καλύτερος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών, πρωταγωνιστής της ιστορικής ανόδου της Εθνικης μας ομάδας στο World Group I του Davis Cup, ευχαρίστησε τους περισσότερους από 12 χιλιάδες φίλους του τένις που ήταν στο ΟΑΚΑ την Κυριακή, παρά τις πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Αναλυτικά η δημοσίευση του Στέφανου:

"Νιώθουμε μεγάλη ταπεινότητα για την αμέριστη υποστήριξη του αριθμού ρεκόρ των 12.400 Ελλήνων, που ήρθαν στο tie του Davis Cup εναντίον του Ισημερινού. Το να παίζεις μπροστά σε ένα τόσο μεγάλο και ενθουσιώδες κοινό, που συγκεντρώθηκε για να γράψει ιστορία, είναι μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία.

Το πάθος και η ενέργεια αυτής της υπέροχης συγκέντρωσης, έγιναν αισθητά εντός και εκτός γηπέδου και είναι μια στιγμή περηφάνιας για όλους τους Έλληνες. Είναι τιμή μας που ήμασταν μέρος αυτής της ιστορικής στιγμής και εκπροσωπήσαμε τα χρώματα της γαλανόλευκης για κάτι σημαντικό.

Ευχαριστούμε, Ελλάδα, που κάνατε αυτή τη μέρα μια μέρα που θα λατρεύουμε για πάντα."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots