Κυρίως ταμπλό στο Ηράκλειο ο Κουντουράκης

 
Κυρίως ταμπλό στο Ηράκλειο ο Κουντουράκης
tn team Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 - 20:00

Ο Γιάννης Κουντουράκης ζευγάρωσε τις νίκες του σήμερα στα γήπεδα του NANA Tennis Club και προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό της διεθνούς διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων της ITF. Στα προημιτελικά των διπλών μπήκαν οι Παύλος Τσιτσιπάς, Στέφανος Σακελλαρίδης και Δημήτρης Σακελλαρίδης.

Ο Κουντουράκης έκανε ακόμα ένα πολύ καλό παιχνίδι στα σκληρά γήπεδα του NANA Tennis Club στη Χερσόνησο του Ηρακλείου και επιβλήθηκε του Πολωνού Gabriel Matuszewski με 6-3, 6-0, για να εξασφαλίσει την παρουσία του στο κυρίως ταμπλό του μονού ανδρών.

Εκτός κυρίως ταμπλό έμειναν οι Χρήστος Γκλαβάς, Μιχάλης Σακελλαριης και Στέφανος Σχινάς, που έπαιξαν επίσης σήμερα στον τελευταίο γύρο των προκριματικών.

Ο Γκλαβάς ηττήθηκε από τον Γάλλο Thomas Kostka με 6-2, 6-4, ο Σακελλαρίδης από τον Εσθονό Kenneth Raisma, No.7 στο ταμπλό, με 6-2, 6-2, ενώ ο Σχινάς από τον Βέλγο Benoit Torcq, με 6-7, 6-4, 10-3.

Σήμερα έγιναν και τα πρώτα παιχνίδια για το κυρίως ταμπλό, με τον Παύλο Τσιτσιπά να γνωρίζει την ήττα από τον Ρουμάνο Stefan Palosi με 6-4, 6-2.

Εκτός έμεινε και ο Στέφανος Σακελλαρίδης, Νο.1 στο ταμπλό, ο οποίος γνώρισε την ήττα από τον Ολλανδό Dax Donders με 6-4, 6-1.

Στο διπλό ο Στέφανος Σακελλαρίδης και ο αδερφός του, Δημήτρης, πέρασαν το εμπόδιο των Gianluca Carlini και Alexander Orlov με 4-6, 6-4, 10-5 και προκρίθηκαν στα προημιτελικά.

Στα προημιτελικά και ο Παύλος Τσιτσιπάς, που μαζί με τον Ρουμάνο Robert Guna κέρδισαν τους Μιχάλη Σακελλαρίδη και Patrick Edward Toman με 6-1, 6-4.

Εκτός έμειναν οι Βαγγέλης Κυπριώτης και Στέφανος Σχινάς, που ηττήθηκαν από τους Τσέχους Matthew William Donald και Jakub Nicod με 6-3, 6-2.

Αύριο, εκτός από τον Κουντουράκη, θα αγωνιστούν για τον 1ο γύρο των μονών και οι Νικόλας Χατζηαβραάμ, Ανδρέας Λοϊζάς και Αλέξανδρος Σκορίλας. Στις γυναίκες, των οποίων οι αγώνες γίνονται στα χωμάτινα γήπεδα του NANA Tennis Club, θα κάνουν τις πρεμιέρες τους οι Έλενα Χριστοφή, Μιχαέλα Λάκη και Στυλιανή Ρουσσοπούλου.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα των δυο τουρνουά εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots