Lyttos Beach: Κυρίως ταμπλό οι Σχινάς, Κυπριώτης και Βασιλάκης

 
Lyttos Beach: Κυρίως ταμπλό οι Σχινάς, Κυπριώτης και Βασιλάκης
tn team Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 - 21:54

Ο Στέφανος Σχινάς, ο Βαγγέλης Κυπριώτης και ο Ευγένιος Βασιλάκης προκρίθηκαν στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά των 25.000 δολαρίων της ITF που γίνεται αυτή την εβδομάδα στα γήπεδα του Lyttos Beach στο Ηράκλειο.

Ο Σχινάς κέρδισε στον τελευταίο γύρο των προκριματικών τον Αμερικανό Graham Maassen με 6-4, 6-4 και με το 2 στα 2 εξασφάλισε την είσοδό του στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Στο κυρίως ταμπλό και ο Βαγγέλης Κυπριώτης, ο οποίος πέτυχε 3 νίκες στα προκριματικά. Σήμερα, για τον τελευταίο γύρο, επικράτησε του Μιχάλη Σακελλαρίδη με 6-3, 6-0.

Πολύ καλό παιχνίδι έκανε και ο Ευγένιος Βασιλάκης, ο οποίος απέκλεισε σε ένα ματς με συγκλονιστικό φινάλε τον Γερμανό Dennis Dragomirov, Νο.12 στο ταμπλό, με 6-2, 3-6, 14-12.

Για τα διπλά, οι Γιώργος Νουχάκης και Γιώργος Βάλαρης κέρδισαν τους Παύλο και Πέτρο Τσιτσιπά, φιναλίστ στο τουρνουά της προηγούμενης εβδομάδας, με 3-6, 6-3, 10-8. Στα προημιτελικά προκρίθηκαν και οι Δημήτρης και Μιχάλης Σακελλαρίδης, που επικράτησαν των Χρήστου Γκλαβά και Κυπριώτη με 5-7, 6-3, 11-9.

Πολύ καλή προσπάθεια έκαναν και οι Χρήστος Αντωνόπουλος και Γιάννης Ξυλάς, που ηττήθηκαν τελικά από τους Jakub Nicod και Mili Poljicak, Νο.1 στο ταμπλό, με 6-2, 2-6, 10-7. Οι Γιάννης Κουντουράκης και Benjamin Pietri, ηττήθηκαν από τους Raphael Calzi και Ben Weintraub με 6-3, 7-6 (4).

Αύριο θα συνεχιστούν τα τουρνουά της 4ης εβδομάδας του 23oυ Lyttos Beach ITF World Tennis Tour, με τους αγώνες του 1ου γύρου σε μονά και διπλά.

Ο Αλέξανδρος Σκορίλας θα αντιμετωπίσει τον Παύλο Τσιτσιπά, ο Κυπριώτης τον Marek Gengel (No.3 στο ταμπλό), ο Βασιλάκης τον Ofek Shimanov, o Σχινάς τον Benjamin Pietri, o Ξυλάς τον Neil Oberleitner (No.5 στο ταμπλό), ο Κουντουράκης τον Max Benaim και ο Λοϊζάς τον Jules Marie (Νο.1 στο ταμπλό).

Στα διπλά, οι Σχινάς και Dragomirov θα αντιμετωπίσουν τους Orel Kimhi και Amit Vales, ενώ οι Ανδρέας Πολυχρονόπουλος και Βασιλάκης θα αναμετρηθούν με τους Βούλγαρους Anthony Genov και Nikolay Nedelchev, Νο.4 στο ταπλό.

Τέλος, για το τουρνουά των γυναικών, που ανήκει στην κατηγορία των 15.000 δολαρίων, την πρεμιέρα της θα κάνει η Έλενα Χριστοφή, Νο.1 στο ταμπλό, που θα αντιμετωπίσει τη Σέρβα qualifier, Nikol Palecek.

Όλα τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα του τουρνουά εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots