Νίκες για Κεϊσίδη, Ξυλά και Ματούλα

 
Νίκες για Κεϊσίδη, Ξυλά και Ματούλα
Νίκες για Κεϊσίδη, Ξυλά και Ματούλα
tennisnews team Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 - 9:15

Ο Χρήστος Κεϊσίδης, ο Γιάννης Ξυλάς και η Μάρθα Ματούλα προκρίθηκαν στον τελευταίο προκριματικό γύρο του τουρνουά των 15.000 δολαρίων που φιλοξενείται αυτή την εβδομάδα στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο Κεϊσίδης πέτυχε μια δύσκολη νίκη επί του Γάλλου Mathys Erhard με 6-4, 3-6, 14-12 και προκρίθηκε στον 3ο προκριματικό γύρο του τουρνουά αυτής της εβδομάδας του Lyttos Beach ITF World Tour. Σήμερα, θα αντιμετωπίσει τον επίσης Γάλλο Nicolas Tepmahc, για την είσοδό του στο κυρίως ταμπλό.

Στον τελευταίο προκριματικό γύρο μπήκε και ο Γιάννης Ξυλάς, που επιβλήθηκε του Βρετανού Edward Hubner με 6-0, 6-4. Σήμερα θα αντιμετωπίσει τον Ισραηλινό Sahar Simon.

Στον 2ο προκριματικό γύρο ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους οι Βίκτωρας Ζερβουδάκης, Αλέξανδρος Σκορίλας και Γιάννης Μπροκάκης. Ο Ζερβουδάκης ηττήθηκε από τον Wilfredo Gonzalez με 7-5, 6-3. Ο Σκορίλας διεκδίκησε μέχρι τέλους την πρόκριση αλλά τελικά ηττήθηκε από τον Sahar Simon με 2-6, 6-2, 13-11, ενώ ο Μπροκάκης γνώρισε την ήττα από τον Tepmahc, με 6-0, 6-4.

Στο ταμπλό των γυναικών, η Μάρθα Ματούλα επιβλήθηκε της Βουλγάρας Aleksandra Zlatarova με 6-4, 6-0 και θα αντιμετωπίσει σήμερα την Ισραηλινή Nicole Khirin, για μια θέση στο κυρίως ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots