Μέχρι τη 16άδα στο μονό, μπήκε 8άδα στο διπλό ο Τσιτσιπάς

 
Πέτρος Τσιτσιπάς
Πέτρος Τσιτσιπάς © Witters/Hamburg European Open
tennisnews team Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2021 - 15:40

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε σήμερα την προσπάθειά του στο μονό της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Μπολτσάνο στην Ιταλία με την ήττα του στη φάση των "16", έκλεισε τη μέρα του ωστόσο με νίκη στο διπλό, όπου προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς κλήθηκε να αγωνιστεί 3 φορές σε λιγότερες από 24 ώρες στο Μπολτσάνο της Ιταλίας και τα πήγε αρκετά καλά, φτάνοντας μέχρι τη φάση των "16" στο μονό και παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του διπλού, όπου θα συνεχίσει την προσπάθειά του αύριο.

Χθες το βράδυ, ο 21χρονος Έλληνας τενίστας έκανε την πρεμιέρα του στη χωμάτινη διοργάνωση των 25.000 δολαρίων της ITF, επικρατώντας του Ιταλού Jonas Greif με 6-3, 6-2.

Παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε από τους τελευταίους χθες, σήμερα βγήκε στο court για έναν από τους πρώτους αγώνες της ημέρας, και δεν τα κατάφερε απέναντι στον προερχόμενο από τα προκριματικά Ιταλό Andrea Gola, από τον οποίο ηττήθηκε με 6-2, 6-2.

Λίγες ώρες μετά ο Πέτρος αγωνίστηκε και στο διπλό, όπου μαζί με τον Ρουμάνο Victor Vlad Cornea, με τον οποίο μοιράζοντας και το Νο.1 του ταμπλό, κέρδισε τους Ιταλούς Christian Fellin και Maximilian Figl με 7-5, 6-2 και προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Εκεί ο Πέτρος και ο Cornea θα αντιμετωπίσουν ακόμα ένα ιταλικό δίδυμο, είτε τους Pasquale De Giorgio και Riccardo Di Nocera, είτε τους Davide Pozzi και Alexander Weis.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots