Λύγισε μετά από μεγάλη μάχη ο Θάνος στο Μαυροβούνιο

 
Αριστοτέλης Θάνος
Αριστοτέλης Θάνος Φωτογραφία: Tennisnews.gr
tn team Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2021 - 19:52

O Αριστοτέλης Θάνος είχε δύσκολο έργο στη διεκδίκηση της πρόκρισης στα προημιτελικά του τουρνουά των 15.000 δολαρίων της ITF στο Μαυροβούνιο, λυγίζοντας τελικά από το Νο.5 του ταμπλό, ωστόσο για ακόμα μια εβδομάδα ο πρωταθλητής Ελλάδας για 2η συνεχόμενη χρονιά, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Ολοκληρώθηκε η πορεία του Θάνου που ξεκίνησε από τα προκριματικά, πετυχαίνοντας πολύ καλές νίκες, που τον βοήθησαν να φτάσει έως την τελική 16άδα της χωμάτινης διοργάνωσης στο Ulcinj. Εκεί είχε δύσκολο έργο κόντρα στο Νο.5 του ταμπλό και Νο.738 του κόσμου από το Εκουαδόρ Antonio Cayetano March.

Η αναμέτρηση ήταν δυνατή, με τον Έλληνα πρωταθλητή να είναι κοιτάζει στα μάτια για 2 ώρες και 19 λεπτά τον αντίπαλό του και να δίνει μια μεγάλη μάχη μέχρι τέλους,, ωστόσο τελικά "λύγισε" και γνώρισε την ήττα με 7-6 (5), 6-4.

Οι εμφανίσεις του Θάνου ολοκληρώθηκαν λίγο αργότερα και στο διπλό, όπου μαζί με τον Γιάννη Ξυλά έπεσαν στη μάχη των προημιτελικών. Οι δυο αθλητές, ηττήθηκαν με 6-3, 6-2 από τους No.1 του ταμπλό Juan Pablo Paz και Erix Vamshelbolm, χάνοντας το εισιτήριο για τη 4άδα, και με αυτόν τον τρόπο ολοκλήρωσαν αμφότεροι μια πολύ καλή εβδομάδα στη βαλκανική χώρα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots