"Λύγισαν" στον 2ο προκρ. γύρο Στέφανος και Μιχάλης Σακελλαρίδης

 
"Λύγισαν" στον 2ο προκρ. γύρο Στέφανος και Μιχάλης Σακελλαρίδης
tn team Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 - 16:24

Ο Στέφανος και ο Μιχάλης Σακελλαρίδης έπαιξαν και αυτή την εβδομάδα καλό τένις, συμμετέχοντας στο δυνατό τουρνουά 25.000 δολαρίων της Αττάλειας, αμφότεροι όμως ολοκλήρωσαν σήμερα τις προσπάθειές τους, στον 2ο προκριματικό γύρο.

Ο 17χρονος Στέφανος Σακελλαρίδης, ο οποίος πρόσφατα πέτυχε την πρώτη του νίκη σε κυρίως ταμπλό διοργάνωσης 25.000 δολαρίων, ενώ προκρίθηκε σε κύρια ταμπλό 25αριών τουρνουά για δυο συνεχόμενες εβδομάδες στο Sharm El Sheikh, ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του απέναντι στον Γερμανό Cedric Stanke, τον οποίο κέρδισε με 4-6, 6-1, 10-8.

Στον 2ο προκριματικό γύρο συνάντησε τον Ισπανό Carlos Lopez Mostagud, παλεύοντας μέχρι το τέλος, παρά την ήττα που τελικά δεν απέφυγε, με 6-7 (4), 2-6.

Ο αδερφός του, Μιχάλης Σακελλαρίδης, ξεκίνησε την πορεία του κερδίζοντας τον Αμερικανό Richard Zusman με 6-4, 6-3. Στον 2ο γύρο ωστόσο και ο 21χρονος Μιχάλης ολοκλήρωσε την προσπάθειά του, καθώς ηττήθηκε από τον Ρώσο Savva Polukhin, με 5-7, 0-6.

Ο Στέφανος θα αγωνιστεί και στο διπλό, μαζί με τον Ιάπωνα Taiyo Yamanaka. Αύριο οι δυο τους θα κάνουν πρεμιέρα, ενάντια στους Τούρκους Umut Akkoyun και Marsel Ilhan.

Η αδερφή του Στέφανου και του Μιχάλη, η 18χρονη Σαπφώ Σακελλαρίδη, έπαιξε στο τουρνουά των γυναικών των 25.000 δολαρίων της Αττάλειας, αλλά ηττήθηκε στον 1ο προκριματικό γύρο από τη Γιαπωνέζα Natsumi Kawaguchi, με 7-5, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots