Συνεχίζεται το σερί για Θάνο και Τσιτσιπά στην Κροατία

 
Συνεχίζεται το σερί για Θάνο και Τσιτσιπά στην Κροατία
tn team Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 - 21:24

Ο Αριστοτέλης Θάνος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς έδωσαν συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί στην Κροατία και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του τουρνουά των 25.000 δολαρίων της πόλης Rovinj.

Θάνος και Τσιτσιπάς, πρωταθλητές την προηγούμενη εβδομάδα στο τουρνουά 25.000 δολαρίων του Porec στην Κροατία, κέρδισαν σήμερα τους Ιταλούς Federico Marchetti και Alessio Tramontin με 6-2, 6-2 και προκρίθηκαν στα προημιτεικά του διπλού μιας ακόμα διοργάνωσης 25.000 δολαρίων, στο Rovinj της Κροατίας.

Αυτή ήταν η 5η διαδοχική νίκη για τους δυο Έλληνες παίκτες, που διεκδικούν τον 2ο συνεχόμενο τίτλο τους στο δυνατό κροατικό χωμάτινο τουρνουά της ITF.

Σήμερα ο Αριστοτέλης Θάνος ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στο μονό, καθώς ηττήθηκε από τον Ιταλό Pietro Romeo Scomparin με 6-7 (5), 0-6 για τον 3ο γύρο των προκριματικών. Έφτασε κοντά στο κυρίως ταμπλό ο 21χρονος Έλληνας τενίστας, που κέρδισε τον Κροάτη Tomislav Podvinski με 7-6 (4), 6-3 και τον Αυστριακό Yannick Penkner με 6-0, 6-2.

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς θα παίξει απευθείας στο κυρίως ταμπλό, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο για τον 1ο γύρο τον Τσέχο Dalibor Svrcina, No.3 στο ταμπλό και Νο.291 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots