Καρέ πρόκρισης για τους Έλληνες παίκτες στα Σκόπια

 
Αλέξανδρος Σκορίλας
Αλέξανδρος Σκορίλας
tn team Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022 - 23:29

Το 4 στα 4 έκαναν σήμερα οι Έλληνες τενίστες που αγωνίζονται στο δυνατό Futures 25.000 δολαρίων των Σκοπίων, αφού όλοι, οι Στέφανος Σακελλαρίδης, Αλέξανδρος Σκορίλας, Γιάννης Ξυλάς και Γιάννης Κουντουράκης, προκρίθηκαν στην επόμενη φάση.

O Στέφανος Σακελλαρίδης έδωσε συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις του και συνέτριψε τον Κοσοβάρο Mal Agushi με 6-0, 6-1 σε 53 μόλις λεπτά, για να προκριθεί στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών. Ο 17χρονος Έλληνας τενίστας είχε πάρει bye για τον 2ο γύρο και πραγματοποίησε την πρεμιέρα του σήμερα.

Στον τελευταίο γύρο των προκριματικών μπήκαν και οι άλλοι 3 Έλληνες που αγωνίστηκαν σήμερα. Ο Αλέξανδρος Σκορίλας, που επίσης είχε περάσει με bye στον 2ο γύρο, επιβλήθηκε του Σέρβου Nikola Puric με 6-4, 6-3.

Ο Γιάννης Ξυλάς, ο οποίος κέρδισε στον 1ο γύρο τον Βρετανό Zachary Phillips με 6-2, 6-3, ζευγάρωσε τις νίκες του σήμερα, επικρατώντας του Βούλγαρου George Lazarov, No.11 στο ταμπλό, με 6-2, 6-2.

2 στα 2 και για τον Γιάννη Κουντουράκη, που κέρδισε χθες τον Stevan Popovic με 6-3, 6-3 και σήμερα απέκλεισε το Νο.13 του ταμπλό, Matic Dimic, με 7-5, 4-6, 10-8.

Στον 2ο προκριματικό γύρο είναι και ο Μιχάλης Σακελλαρίδης, ο οποίος κέρδισε χθες τον Ρουμάνο Alexandru Luca με 6-3, 6-1. Έχασε μετά από μάχη το 1ο σετ στον αγώνα του με τον Βραζιλιάνο Ighor Halmenschlager Reis στο tie-break με 7-4, αλλά το ματς διακόπηκε και θα συνεχιστεί αύριο.

Στο προκριματικό ταμπλό του τουρνουά των 25.000 δολαριών των Σκοπίων αγωνίστηκαν ακόμα οι Δημήτρης Σακελλαρίδης και Γιώργος Γρηγορίου, που δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τον 1ο γύρο.

Αύριο θα συνεχιστεί ο αγώνας του Μιχάλη Σακελλαρίδη με τον Halmenschlager Reis, ενώ για τον 3ο προκριματικό γύρο θα αγωνιστούν οι Στέφανος Σακελλαρίδης, Σκορίλας, Κουντουράκης και Ξυλάς. Ο Σακελλαρίδης θα αντιμετωπίσει τον Βούλγαρο Yanaki Milev, o Σκορίλας τον Ρουμάνο Dan Radu Munteanu, o Κουντουράκης το Νο.2 του ταμπλό, Tomislav Jotovski και ο Ξυλάς τον Ρουμάνο Bogdan Pavel, Νο.8 στο ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots