Στους "16" του Kfar Saba Αζωίδης και Ευσταθίου

 
Δημήτρης Αζωίδης
Δημήτρης Αζωίδης
tn team Τρίτη, 02 Αυγούστου 2022 - 10:35

Ο Δημήτρης Αζωίδης και ο Μέλιος Ευσταθίου προκρίθηκαν στη φάση των "16" της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων της ITF που φιλοξενείται στο Kfar Saba του Ισραήλ. Την ήττα στις λεπτομέρειες γνώρισε ο Αλέξανδρος Σκορίλας.

Ο Δημήτρης Αζωίδης είχε έναν πολύ κλειστό αγώνα με τον Ιταλό Gabriele Pennaforti, τον οποίο κατάφερε να κερδίσει μετά από 2 ώρες και 20 λεπτά με 6-4, 7-6 (4), για να προκριθεί στον 2ο γύρο του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Kfar Saba.

Στον 2ο γύρο προκρίθηκε και ο Μέλιος Ευσταθίου από την Κύπρο, που συνέτριψε σε 59 μόλις λεπτά τον Ισραηλινό Eyal Toledano, με 6-1, 6-2.

Στο κυρίως ταμπλό της hardcourt διοργάνωσης του Ισραήλ αγωνίστηκε και ο Αλέξανδρος Σκορίλας, που έδωσε μια πολύ μεγάλη μάχη με τον Ισραηλινό Alon Elia, από τον οποίο ηττήθηκε με 7-5, 7-6 (2). Παρά το γεγονός ότι είχε δυο σετ, ο αγώνας έφτασε τις 2 ώρες και τα 43 λεπτά σε διάρκεια.

Τόσο ο Αζωίδης όσο και ο Ευσταθίου θα επιστρέψουν στο court την Τετάρτη, για τις αναμετρήσεις τους για τον 2ο γύρο. Ο Αζωίδης θα παίξει με το Νο.3 του ταμπλό, τον Ισραηλινό Sahar Simon, ενώ ο Ευσταθίου θα παίξει με qualifier, είτε με τον Ισραηλινό Jonathan Baron, είτε με τον Ινδό Rohan Mehra.

Αζωίδης και Ευσταθίου θα παίξουν μαζί και στο διπλό, όπου θα αντιμετωπίσουν για τον 1ο γύρο τους Ισραηλινούς Adi Dagan και Roi Ginat. Στο διπλό θα παίξει και ο Σκορίλας, που είναι στο Νο.3 του ταμπλό μαζί με τον ελληνικής καταγωγής Νοτιαφρικανό, Βασίλη Καπίρη. Θα αντιμετωπίσουν στον 1ο γύρο τους Ισραηλινούς Shay Bar Menahem και Ben Weintraub.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots