Διπλή-σπουδαία πρόκριση για τον Σκορίλα στο Monastir

 
Διπλή-σπουδαία πρόκριση για τον Σκορίλα στο Monastir
© tennisnews.gr
tn team Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 - 20:56

Δυο μεγάλες προκρίσεις πέτυχε σήμερα ο Αλέξανδρος Σκορίλας στο διεθνές τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Monastir, μπαίνοντας στα προημιτελικά του μονού και στα ημιτελικά του διπλού, αποκλείοντας το Νο.6 και το Νο.4 του ταμπλό αντίστοιχα.

Μια (ακόμα) πολύ καλή μέρα είχε στο Monastir της Τυνησίας ο Αλέξανδρος Σκορίλας, η οποία ξεκίνησε με πρόκριση στα προημιτελικά του μονού της τοπικής διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων της ITF, χάρη στη νίκη του με 6-3, 6-7 (5), 6-1 επί του Αμερικανού Garrett Johns, Νο.6 στο ταμπλό και Νο.701 στην ΑΤΡ.

Παρότι έχασε την ευκαιρία να κλείσει το ματς στο 2ο σετ, όταν σέρβιρε για τη νίκη στο 6-3, 6-5, ο Σκορίλας δεν πτοήθηκε και έκανε ένα πολύ καλό 3ο σετ, στο οποίο "έσπασε" 2 φορές το σερβίς του Αμερικανού και έχασε μόλις ένα game, για να ολοκληρώσει τη νίκη του σε 2 ώρες και 13 λεπτά.

Ήταν η 2η νίκη του στο τουρνουά, αφού είχε αποκλείσει και τον Αυστραλό Timothy Gray στον 1ο γύρο, επίσης σε ένα ματς τριών σετ, με 6-3, 3-6, 6-3.

Στα προημιτελικά θα έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή κόντρα στον Μολδαβό Alexandr Cozbinov, No.1 στο ταμπλό και Νο.435 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ.

Στο διπλό, ο Σκορίλας και ο Αλγερινός Samir Hamza Reguig κέρδισαν σε ένα ωραίο ματς τους Aleksandr Lobanov και Ilia Simakin, Νο.4 στο ταμπλό, με 6-7 (3), 7-5, 10-8.

Χάρη σ' αυτή την πολύ καλή νίκη, Σκορίλας και Hamza Reguig προκρίθηκαν στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν αύριο τον Ινδό Chirag Duhan και τον Αμερικανό Garrett Johns.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots