Στον τελευταίο γύρο Μανέκας και Κεϊσίδης

 
Στον τελευταίο γύρο Μανέκας και Κεϊσίδης
Στον τελευταίο γύρο Μανέκας και Κεϊσίδης
tennisnews team Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019 - 10:05

Ο Θανάσης Μανέκας και ο Χρήστος Κεϊσίδης προκρίθηκαν στον τελευταίο γύρο των προκριματικών του τουρνουά των 15.000 δολαρίων αυτής της εβδομάδας στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου θα διεκδικήσουν σήμερα από ένα εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό. 

Ο Μανέκας κέρδισε τον Αυστραλό Jackson Varney με 4-6, 6-4, 10-7, καταφέρνοντας να επιστρέψει από σετ πίσω και να πάρει την πρόκριση μέσα απ' αυτό το πολύ κλειστό παιχνίδι. 

Στον 3ο γύρο των προκριματικών μπήκε και ο Χρήστος Κεϊσίδης, ο οποίος βρίσκεται σε καλή κατάσταση και απέκλεισε το Νο.4 του ταμπλό, τον Βρετανό Billy Harris, με 6-2, 6-2.

Στον 2ο προκριματικό γύρο ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους οι Βαγγέλης Κυπριώτης και Δημήτρης Χούμης. Ο Κυπριώτης ηττήθηκε από τον Ισπανό Alex Martinez, No.11 στο ταμπλό, με 6-4, 6-3, ενώ ο Χούμης γνώρισε την ήττα από τον Ελβετό Remy Bertola, No.7 στο ταμπλό, με 6-1, 6-4.

Σήμερα ο Μανέκας θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό Leopold Zima και ο Κεϊσίδης τον Βρετανό Sean Hodkin, για τον τελευταίο γύρο των προκριματικών. Επίσης σήμερα θα γίνουν και οι πρώτοι αγώνες για το κυρίως ταμπλό. Η Δήμητρα Παύλου θα αντιμετωπίσει την Ισραηλινή Lina Glushko, No.6 στο ταμπλό, ενώ η Γαλάτεια Μεσοχωρίτου θα παίξει με τη Μαρία Κάλλιστρου.

Και στο διπλό των ανδρών θα υπάρξει μια ελληνική αναμέτρηση, ανάμεσα στον Πέτρο Τσιτσιπά και στον Μάρκο Καλοβελώνη. Ο Πέτρος θα έχει συμπαίκτη τον Βούλγαρο Alexander Donski και ο Μάρκος τον Ρώσο Aibek Kachmazov. Οι Σταμάτης Καπίρης και Γιάννης Σταμούλος θα αντιμετωπίσουν τους Τσέχους Marek Gengel και Dominik Langmajer, ενώ οι Ραφαέλα Φούλοπ και Μεσοχωρίτου θα παίξουν με τις κορυφαίες του ταμπλό, τη Γερμανίδα Natalia Siedliska και τη Βολιβιανή Noelia Zeballos.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots