Έχασε την ευκαιρία η Μεσοχωρίτου

 
Έχασε την ευκαιρία η Μεσοχωρίτου
Έχασε την ευκαιρία η Μεσοχωρίτου
tennisnews team Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 - 8:02

Η Γαλάτεια Μεσοχωρίτου έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι ενάντια στη Lina Glushko, κοίταξε στα μάτια την Ισραηλινή, Νο.6 στο ταμπλό του τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Ηρακλείου, αλλά δεν κατάφερε να πάρει μια μεγάλη πρόκριση για την προημιτελική φάση.

Η Μεσοχωρίτου γνώρισε την ήττα από την Glushko με 6-7 (8), 6-4, 6-1, σε ένα παιχνίδι που ήταν πολύ κλειστό σε όλη τη διάρκειά του και κράτησε 2 ώρες και 15 λεπτά.

Στο 1ο σετ, αν και βρέθηκε πίσω με break στο 4-5, έκανε break back για να ισοφαρίσει και μάλιστα προηγήθηκε με 6-5, 30-0 και με 6-5, 40-30, έχοντας set point για το 7-5. Η Glushko το έσβησε, κράτησε το σερβίς της και έστειλε το σετ στο tie-break, όπου προηγήθηκε με 6-2! 

Η Μεσοχωρίτου κατάφερε να σβήσει 4 διαδοχικά set point και στην 3η δική της ευκαιρία, κατέκτησε αυτό το "μαραθώνιο" 1o σετ με 10-8 στο tie-break.

Και το 2ο σετ ήταν αρκετά κλειστό, με την Μεσοχωρίτου να έχει το πάνω χέρι μέχρι το 3-1, πλησιάζοντας σε μια πολύ μεγάλη νίκη. Η Glushko ωστόσο πέρασε στην αντεπίθεση, κερδίζοντας τα 4 επόμενα game. "Ξέφυγε" με 5-3 και κατέκτησε το 2ο σετ με 6-4, για να αλλάξει τα δεδομένα και να πάρει και το momentum στα χέρια της, χάνοντας μόλις ένα game στο αποφασιστικό 3ο σετ.

Σε κάθε περίπτωση ήταν μια πολύ καλή εβδομάδα για τη Μεσοχωρίτου, που στον 1ο γύρο είχε κερδίσει την Μαρία Κάλλιστρου με 6-0, 6-1.

Την Πέμπτη αγωνίστηκε για τον 2ο γύρο των μονών και ο Πέτρος Τσιτσιπάς, ο οποίος ηττήθηκε από τον Γερμανό Daniel Masur, No.1 στο ταμπλό, με 6-0, 6-2.

Στα προημιτελικά του διπλού των ανδρών, ο Μάρκος Καλοβελώνης και ο Ρώσος συμπαίκτης του, Alibek Kachmazov, ηττήθηκαν από τον Γερμανό Valentin Guenther και τον Ολλανδό Mick Veldheer, με 6-3, 7-6 (4).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots