Συνάντηση κορυφής! (pics)

 
Εμμανουήλ Καραλής, Στέφανος Τσιτσιπάς & Γιάννης Αντετοκούνμπο
Εμμανουήλ Καραλής, Στέφανος Τσιτσιπάς & Γιάννης Αντετοκούνμπο Instagram (@giannis_an34)
tennisnews team Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 - 2:32

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Εμμανουήλ Καραλής, απολαμβάνουν μαζί μερικές ξέγνοιαστες στιγμές κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Αθήνα!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει επιστρέψει στη χώρα μας μετά τα πλέι οφ του NBA που φέτος έγιναν σε "bubble" στο Ορλάντο και το ίδιο έκανε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που μετά τη φανταστική του πορεία έως τα ημιτελικά του Roland Garros, επέστρεψε στην Αθήνα για να ξεκουραστεί και να αναρρώσει από τον τραυματισμό που υπέστη στο πόδι του, για το τελευταίο κομμάτι της φετινής σεζόν.

Ο Γιάννης, που αναδείχθηκε για 2η διαδοχική χρονιά MVP της regular season του NBA και ο Στέφανος, που ήταν για 2η φορά ημιφιναλίστ σε ένα Grand Slam και ανέβηκε στο Νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, πέρασαν μαζί τη βραδιά και μαζί τους ήταν ο καλός φίλος και των δυο και επίσης μεγάλος Έλληνας αθλητής στο επί κοντώ, Εμμανουήλ "Μανόλο" Καραλής.

Ο "Greek Freak" δημοσίευσε στο Instagram του (που αριθμεί πάνω από 8,4 εκατομμύρια followers) μερικές από τις φωτογραφίες της βραδιάς, με τη λεζάντα "3 σωματοφύλακες".

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

What did i get my self into #The3Musketeers

Una publicación compartida por Giannis Ugo Antetokounmpo (@giannis_an34) el

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots