Ηράκλειο Ο.Α.Α.: Νέα γήπεδα και ανάπλαση

 
Λευτέρης Αυγενάκης
Λευτέρης Αυγενάκης tennisnews.gr
tennisnews team Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 - 22:15

Με επίσημη ανακοίνωση του Υπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, προαναγγέλθηκαν νέα γήπεδα τένις και έργα ανάπλασης στο Ηράκλειο της Κρήτης, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης και Αθλοπαιδιών.

Το θέμα συζητήθηκε στη σημερινή σύσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λίνα Μενδώνη, με τον Υφυπουργό κ. Λευτέρη Αυγενάκη και την παρουσία των κ. Γιώργου Διδασκάλου, Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Θεμιστοκλή Βλαχούλη, Προϊστάμενο της Δ/νσης Αναστήλωσης Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων, κ. Νίκου Συριγωνάκη, Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, κ. Κων/νου Φασουλάκη, Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Κρήτης, κ. Μιχάλη Δελάκη, Πρόεδρο Ο.Α.Α. Ηράκλειο, κ. Μαρίας Κασσωτάκη, Προϊσταμένη Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Περιφέρειας Κρήτης και κ. Γιάννη Αναστασάκη, Αντιδήμαρχο Ηρακλείου Τεχνικών Έργων. 

"Είναι απόλυτη ανάγκη να προχωρήσει το έργο της ανάπλασης των Τειχών στην οδό Μποφώρ. Ωστόσο, πρέπει την ίδια ώρα να μη διαταραχθεί η πλούσια αθλητική δραστηριότητα του Ομίλου Αντισφαίρισης και Αθλοπαιδιών και να δοθούν λειτουργικές λύσεις στη χρήση και λειτουργία της αθλητικής εγκατάστασης", δήλωσε ο κ. Αυγενάκης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots