Προκρίσεις στο Ηράκλειο για Αδαλόγλου και Σακελλαρίδη

 
Μάγδα Αδαλόγλου
Μάγδα Αδαλόγλου
tennisnews team Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 - 20:47

Η Μάγδα Αδαλόγλου και η Σαπφώ Σακελλαρίδη προκρίθηκαν στον 3ο προκριματικό γύρο του τουρνουά των 15.000 δολαρίων που ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα στο Lyttos Beach του Ηρακλείου στην Κρήτη.

Η Αδαλόγλου κέρδισε με ανατροπή σήμερα την Ελβετίδα Jenny Duerst, με 0-6, 6-2, 10-6, για να προκριθεί στον τελευταίο προκριματικό γύρο του τουρνουά του Ηρακλείου. Χθες είχε κερδίσει την Τσέχα Linda Sevcikova, με 6-3, 6-4. Αύριο θα αντιμετωπίσει τη Ρουμάνα Gabriela Duca, για μια θέση στο κυρίως ταμπλό.

Η Σακελλαρίδη πραγματοποίησε σήμερα την πρεμιέρα της, καθώς προκρίθηκε με bye στον 2ο προκριματικό γύρο, όπου επικράτησε της Νεφέλης Ζαφείρη με 6-2, 6-1. Στον 3ο προκριματικό γύρο η Σαπφώ θα αντιμετωπίσει την Αυστριακή Tamira Paszek, μια παίκτρια που έχει φτάσει έως το Νο.26 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA.

Εκτός 3ου προκριματικού γύρου έμειναν οι Μιχάλης Σακελλαρίδης, Στέφανος Σχινάς και Γιάννης Κουντουράκης, που επίσης αγωνίστηκαν σήμερα στα γήπεδα του Lyttos Beach.

Ο Σακελλαρίδης γνώρισε την ήττα από τον Βούλγαρο Adrian Andreev, με 1-6, 3-6. Ο Σχινάς ηττήθηκε από τον Γάλλο Evan Furness, No.5 στο ταμπλό, με 6-2, 6-4, ενώ ο Κουντουράκης από τον Ιταλό Giovanni Fonio, No.3 στο ταμπλό, με 6-1, 6-3.

Εκτός από τον τελευταίο προκριματικό γύρο, αύριο θα ξεκινήσει και ο 1ος γύρος για τα κύρια ταμπλό, με τις παρουσίες της Δήμητρας Παύλου, του Μιχάλη Περβολαράκη και του Πέτρου Τσιτσιπά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots