4o Andros Tennis Open 2021 (pic)

 
4o Andros Tennis Open 2021 (pic)
tennisnews team Παρασκευή, 02 Ιουλίου 2021 - 1:37

Το αθλητικό σωματείο «ΒΙΒΙΑΝΑ Andros Sports Club» σας προσκαλεί στο 4o AΝDROS TENNIS OPEN 2021 για να απολαύσετε το νησί παρέα με το αγαπημένο σας άθλημα.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 6 έως την 20η Αυγούστου 2021 στις εγκαταστάσεις του αθλητικού σωματείου «ΒΙΒΙΑΝΑ Andros Sports Club» στις Στενιές και στις εξής κατηγορίες:

  • ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΜΕΧΡΙ 14 ΕΤΩΝ
  • ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕΧΡΙ 14 ΕΤΩΝ
  • ΑΓΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ 14 ΕΤΩΝ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ 15 ΕΤΩΝ
  • ΑΝΔΡΕΣ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 30 ΕΤΩΝ
  • ΑΝΔΡΕΣ ΑΠΟ 31 ΕΤΩΝ
  • ΑΝΔΡΕΣ-ROOKIES ΑΠΟ 15 ΕΤΩΝ (αρχάριοι-όσοι παίζουν έως 2 χρόνια)

Την Παρασκευή 20 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί Γυναικών και Ανδρών (open) και αμέσως μετά θα ακολουθήσουν οι απονομές και η μεγάλη δεξίωση λήξης του τουρνουά.


* Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ! *

Δηλώσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 5 Αυγούστου. Το πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτηθεί στην σελίδα «Bibiana Andros Sports Club» στο Facebook και στο Instagram μέχρι τις 5 Αυγούστου στις 22:00.

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές:

α) με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

β) στο τηλέφωνο 6984249930 καθημερινά 10.00-14.00 και 17.00-21.00

γ) με inbox στην σελίδα “Bibiana Andros Sports Club” στο Facebook και στο Instagram

Στις δηλώσεις θα πρέπει να αναγράφεται Ονοματεπώνυμο, Κατηγορία αλλά και τηλέφωνο επικοινωνίας.


Σε περίπτωση κατηγορίας με λιγότερες από 8 συμμετοχές ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής του τρόπου διεξαγωγής ή την σύμπτυξη των κατηγοριών.


Ώρες Διεξαγωγής των Αγώνων

Οι αγώνες θα διεξάγονται καθημερινά από τις 10.00 πμ.

 

Όροι Διεξαγωγής

2 νικηφόρα sets των 6 games (6-6 tie-break των 7 πόντων) με το σύστημα NO-AD. Σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 set θα διεξάγεται match tie-break των 10 πόντων.

Για τον 1ο γύρο και μόνο θα ισχύσει ο κανονισμός του Αναπληρωματικού σε αναμονή (Alternative on call) ο οποίος θα πρέπει είτε να βρίσκεται στις εγκαταστάσεις, ή να παρουσιαστεί εντός 30 λεπτών.

 

Ενημέρωση Αθλητών

Η ενημέρωση των αθλητών για την ώρα των αγώνων τους αποτελεί αποκλειστική τους ευθύνη και μπορεί να γίνεται είτε με την επίσκεψή τους στις εγκαταστάσεις, είτε με τηλεφώνημα στο τηλέφωνο 6984249930. Επίσης μπορούν να πληροφορούνται για το πρόγραμμα και από την σελίδα “Bibiana Andros Sports Club” στο Facebook και στο Instagram.


Όροι Συμμετοχής

Υποχρεώσεις αγωνιζόμενων

Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να προσέρχονται 10 λεπτά πριν τον αγώνα τους. Αγωνιζόμενος που δεν θα παρουσιαστεί εντός 15 λεπτών από την προγραμματισμένη ώρα της συνάντησης θα χάνει τον αγώνα.

Όσοι δεν δήλωσαν συμμετοχή στην προκαθορισμένη ημερομηνία έχουν το δικαίωμα να γράφονται στην Λίστα Αναπληρωματικών. Έτσι θα έχουν την δυνατότητα να μπουν στο ταμπλό, με σειρά προτεραιότητας, εφόσον κάποιος αγωνιζόμενος δεν παρουσιαστεί στον προγραμματισμένο αγώνα του ή δηλώσει ασθένεια. Η Λίστα Αναπληρωματικών κλείνει με την έναρξη των αγώνων της κατηγορίας τους.

Η πρόληψη της υγείας του κάθε αγωνιζόμενου είναι προσωπική ευθύνη του καθενός.Οι παίκτες συμμετέχουν στους αγώνες με δική τους ευθύνη. Η δήλωση επέχει θέση πιστοποίησης ικανότητας για την συμμετοχή σε αγώνες και αποδοχής της ατομικής ευθύνης.


Το δικαίωμα συμμετοχής είναι δωρεάν.

Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση αποδέχονται να διατηρεί το αθλητικό σωματείο “Bibiana Sports Club” τα στοιχεία τους (διατηρώντας τα σε βάση δεδομένων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 «περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα»), με σκοπό να ενημερώνονται με συμβατικά ή ηλεκτρονικά μέσα, για όποιες άλλες παρόμοιες δράσεις του Ομίλου. Χρήση των στοιχείων των συμμετεχόντων για οποιονδήποτε άλλο σκοπό απαγορεύεται.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots