5o Andros Tennis Open: Επιστροφή στην δράση με πέντε αγώνες

 
5o Andros Tennis Open: Επιστροφή στην δράση με πέντε αγώνες
tn team Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 - 1:50

Μετά την αργία του δεκαπενταύγουστου που δεν έγιναν αγώνες, άνοιξαν πάλι οι εγκαταστάσεις του Bibiana Sports Club για την συνέχεια του 5ου Andros Tennis Open.

Από τις 5 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ πραγματοποιήθηκαν πέντε πολύ ενδιαφέροντες αγώνες.

Στον πρώτο αγώνα του προγράμματος ο Δήμος Ιωάννου νίκησε πολύ εύκολα  τον Ανέστη Ρόβη με 2-0 σετ (4-0,4-1).

Ακολούθησε ο αγώνας του Χρήστου Μπεγλέρη με τον Αλέξανδρο Πάτσο. Το πρώτο σετ κρίθηκε στο τάι μπρεικ αφού κανείς από τους δύο αντιπάλους δεν πήρε την απαιτούμενη διαφορά των δύο σετ. Τελικά το κατάκτησε ο Μπεγλέρης με 3-2 που ήταν και ο τελικός νικητής αφού εξασφάλισε ευκολότερα αυτή την φορά και το δεύτερο σετ με 4-2.

Επόμενο παιχνίδι αυτό του Γιάννη Σωτηρίου και του Γιάννη Παπαδόπουλου. Νικητής ο πρώτος που έσπασε από μια φορά σε κάθε σετ το σερβίς του αντιπάλου του και πήρε τον αγώνα με σκορ 2-0 σετ (4-2,4-2).

Στο προτελευταίο παιχνίδι για σήμερα αναμετρήθηκαν ο Θοδωρής Ντότσικας και ο Γιώργος Λαμπρινίδης. Νικητής ο δεύτερος με 0-2 σετ σε έναν αγώνα που ιδιαίτερα στο πρώτο σετ ήταν αμφίρροπος αφού κρίθηκε στο τάι μπρέικ 3-4. Το δεύτερο σετ τελείωσε με 2-4.

Το πρόγραμμα έκλεισε με έναν πολύ όμορφο αγώνα που κράτησε το ενδιαφέρον όσων τον παρακολούθησαν. Εκατέρωθεν δημιουργήθηκαν πολλές φάσεις και το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες λόγω της εμπειρίας του Αντώνη Πολυμενάκου. Ο Ευάγγελος Μανουσάκης παρά την ήττα έδειξε πολύ καλά στοιχεία και είναι ιδιαίτερα ικανός και εξελίξιμος. 2-0 σετ (4-2,4-2).

Το αυριανό πρόγραμμα:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots