5o Andros Tennis Open: Μια εβδομάδα αγώνων τέννις κάθε ηλικίας (pics)

 
5o Andros Tennis Open: Μια εβδομάδα αγώνων τέννις κάθε ηλικίας (pics)
tn team Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 - 1:48

Μια βδομάδα συμπληρώθηκε σήμερα από την έναρξη του τουρνουά τέννις που διοργανώνει το Biabiana Sports Club στις εγκαταστάσεις του στις Στενιές της Άνδρου στα πλαίσια του 5ου Andros Tennis Open 2022 και ήδη έχουν πραγματοποιηθεί είκοσι δύο  αγώνες και ένα τουρνουά μικρών παιδιών ηλικίας από επτά έως δέκα ετών.

Οι σημερινοί αγώνες ξεκίνησαν στις 11 το μεσημέρι με ένα αγώνα της κατηγορίας γυναικών. Η Χαρά Νίκα “χάρηκε γιατί νίκησε” εύκολα την Αριστέα Γράβου με 2-0 σετ 4-2, 4-2.

Το απογευματινό πρόγραμμα ξεκίνησε στις 18:00 με τον πιο αμφίρροπο αγώνα της σημερινής ημέρας που κρίθηκε πολύ δύσκολα στο τάι μπρεικ υπέρ του Μίλτου Κάρλος  αν και το σκορ του πρώτου σετ που πήρε ο Παναγιώτης Τρικάτσουλας (4-1) δεν έδειχνε ότι θα γίνει μάχη.  Τελικά ο Κάρλος κέρδισε το δεύτερο σετ στο τάι μπρεικ 4-3 και πήρε τη νίκη στο τάι μπρέικ του τρίτου σετ με 10-7. Ίσως αυτός ο αγώνας να ήταν ο πιο αμφίρροπος από όσους έχουν μέχρι τώρα διεξαχθεί και φυσικά αδικεί τον Αρκάδα Τρικάτσουλα που πάλεψε μέχρι τέλος για τη νίκη.

Ο τρίτος αγώνας ήταν ένας περίπατος για τον Κωνσταντίνο Σφέτσα που πήρε και τα δύο σετ χωρίς να χάσει γκέιμ από τον Ολλανδό Thomas Van Duguenboden.  2-0 λοιπόν και 6-0,6-0!!

Κάτι αντίστοιχο έγινε και στο επόμενο αγώνα των γυναικών μεταξύ της Χρυσάνθης Γεωργούδη και της Ειρήνης Βασταρδή. Νικήτρια αναδείχτηκε η δεύτερη με το εξίσου εντυπωσιακό 2-0 (0-4,1-4) διπλασιάζοντας τις νίκες της.

Στο τελευταίο Κυριακάτικο αγώνα ο Μιχάλης Τρομπούκης πήρε τη νίκη με αντίπαλο τον Περικλή Γεωργούδη και με σκορ 2-0 σετ (4-2, 4-1).

Ανήμερα της Παναγίας παραδοσιακά δεν γίνονται παιχνίδια στο τουρνουά της Άνδρου. Θα επανέλθουμε αύριο με την ανάρτηση του προγράμματος της Τρίτης.

Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλο το κόσμο!

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Λουκίσσας

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots