5ο Andros Tennis Open: Με αγώνες παμπαίδων, αρχαρίων και ανδρών συνεχίστηκε το διεθνές τουρνουά τένις της Άνδρου

 
5ο Andros Tennis Open: Με αγώνες παμπαίδων, αρχαρίων και ανδρών συνεχίστηκε το διεθνές τουρνουά τένις της Άνδρου
tennisnews team Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 - 7:33

Πλούσιο το πρόγραμμα της 4ης ημέρας του 5ου Andros tennis open το οποίο ξεκίνησε στις 11 το μεσημέρι με τον αγώνα  παμπαίδων μεταξύ του Δημήτρη Μπεγλέρη και του Αντώνη Πολυμενάκου. Τελικά νικητής αναδείχτηκε ο Πολυμενάκος με το άνετο 2-0 και 4-1,4-1 στα σετ.

Το απογευματινό πρόγραμμα ξεκίνησε με δυο αγώνες αρχαρίων στις 17:00.

Ο Γιάννης Σωτηρίου ήταν ο νικητής στον μοναδικό σημερινό αγώνα που κρίθηκε στο τάι μπρεικ. Επιβλήθηκε του Δημοσθένη Κουρίτη με 10-3  στη ρουλέτα του τάι μπρεικ αφού στο μεταξύ οι δύο αντίπαλοι είχαν κερδίσει από ένα σετ. Ο Σωτηρίου πήρε το πρώτο σετ 4-1 και ο Κουρίτης  ισοφάρισε με 4-2.

Ο επόμενος αγώνας  όπως δείχνει και το σκορ κρίθηκε πολύ εύκολα αφού ο Δημήτρης Σταυρινός έχασε μόνο δύο γκέιμ στον αγώνα από τον Κώστα Τρομπούκη και παρότι αρχάριος έδειξε ότι ήταν καλύτερα προετοιμασμένος από τον αντίπαλό του. 2-0 σετ (4-1, 4-1).

Ακολούθησαν δύο αγώνες στην κατηγορία ανδρών που τελείωσαν με άνετες νίκες των φαβορί.

Ο Στέφανος Πατήλας νίκησε τον Γιώργο Κοσμαδάκη με 2-0 σετ (6-2, 6-3) και ξεκίνησε με το δεξί τους αγώνες στη διοργάνωση όπως άλλωστε συνέβη και με τον Νίκο Σκοταρά ο οποίος κέρδισε τον Ξενοφώντα Μπαλτά τα σετ (6-1, 6-3) στον αγώνα που έκλεισε το βραδινό πρόγραμμα.

Τέσσερις αγώνες περιλαμβάνει το αυριανό πρόγραμμα στο οποίο ξεχωρίζει η τελευταία αναμέτρηση της Φαίδρας Καμπάνη με την Ναταλία Μπαρτζώκα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots