Έκκληση για βοήθεια στους πυρόπληκτους από τον Τσιτσιπά

 
Έκκληση για βοήθεια στους πυρόπληκτους από τον Τσιτσιπά
tn team Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021 - 21:31

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μέσω της φιλανθρωπικής ένωσης "Μαζί για το Παιδί", της οποίας είναι πρεσβευτής, δώρισε χρήματα και κάλεσε τους ακολούθους του σε όλο τον κόσμο να κάνουν το ίδιο, ώστε να ενισχυθεί η βοήθεια προς τους πυρόπληκτους της Ελλάδας.

Ο Τσιτσιπάς χρησιμοποίησε την πλατφόρμα του Instagram, όπου έχει 1,4 εκατομμύρια ακολούθους, για να μιλήσει για τις καταστροφικές πυρκαγιές που μαστίζουν την Ελλάδα την τελευταία εβδομάδα.

"Καθώς η Ελλάδα βίωνει τον χειρότερο καύσωνα σε περισσότερα από 40 χρόνια, τις τελευταίες 11 μέρες έχουν καεί εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα. Αυτές οι μεγάλες πυρκαγιές καίγονται αυτή τη στιγμή σε πολλές περιοχές σε όλη τη χώρα, καταστρέφοντας αμέτρητα σπίτια, επιχειρήσεις και τις ζωές των κατοίκων.

Το Μαζί για το Παιδί είναι ένας από τους τοπικούς οργανισμούς που συγκεντρώνει χρήματα για την παροχή ιατρικής περίθαλψης, τροφής, νερού και στέγης για τους ανθρώπους και τα ζώα που έχουν πληγωθεί από αυτές τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Μοιράζομαι αυτό για να μπορέσουμε όλοι να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την πλατφόρμα και να προσφέρουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε την Ελλάδα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές", έγραψε στο μήνυμά του ο Τσιτσιπάς.

Κοινοποίησε στη συνέχεια αυτό τον σύνδεσμο, όπου μπορεί να δωρίσει ο καθένας όποιο ποσό έχει τη δυνατότητα και επιθυμεί.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots