Η προετοιμασία της Jaimee Fourlis στο Αγρίνιο (pics)

 
Η προετοιμασία της Jaimee Fourlis στο Αγρίνιο (pics)
tn team Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2021 - 15:21

Η μόλις 22 χρονών Jaimee Fourlis, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αυστραλία, κατάγεται από το Αγρίνιο. Πριν λίγες μέρες, πραγματοποίησε την προετοιμασία της για την επιστροφή της στο tour στις εγκαταστάσεις του Trichopoulos Tennis Club στο Αγρίνιο, όπου έδειξε τη γλυκύτητα και την ταπεινότητά της, δίνοντας αυτόγραφα και βγάζοντας φωτογραφίες με τα παιδιά της ακαδημίας.

Η Jaimee είναι επαγγελματίας τεννίστρια με υψηλότερο ranking WTA στο Nο.189. Έχει κερδίσει τέσσερις τίτλους ITF singles και τρεις ITF doubles τίτλους. Έχει λάβει μέρος σε όλα τα Grand Slam, αντιμετωπίζοντας παίκτριες όπως η Caroline Wozniacki και Svetlana Kuznetsova. Ένα χειρουργείο όμως στον αριστερό της ώμο την κράτησε 9 μήνες εκτός γηπέδων αλλά έχει αρχίσει ήδη την προετοιμασία για το tour. Το διάστημα του Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου βρίσκονταν στο Αγρίνιο και προπονούνταν στις εγκαταστάσεις του Trichopoulos Tennis Club.

Στις 20 Οκτωβρίου η Jaimee ταξίδεψε για Αυστραλία όπου μετά την 14ημερη καραντίνα (!) θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για τα προκριματικά του Australian Open.

Είναι μεγάλη τιμή για την πόλη του Αγρινίου να έχει μια επαγγελματία αθλήτρια τόσο υψηλού επιπέδου και ως ένδειξη τιμής το ολοκαίνουριο 5ο γήπεδο των εγκαταστάσεων πήρε το όνομά της και λέγεται "Jaimee Fourlis Court".

Ο ιδιοκτήτης του club και προπονητής Νίκος Τριχόπουλος δήλωσε: "Η Jaimee είναι μια πολύ γλυκιά και ταπεινή αθλήτρια που αμέσως δείχνει του υψηλό της αθλητικό επίπεδο. Προτίμησε τις εγκαταστάσεις μας για τις προπονήσεις της δηλώνοντας ενθουσιασμένη τόσο με τα γήπεδα όσο και με τον τρόπο λειτουργίας των ακαδημιών. Πολύ πρόσχαρη με όλους έδινε αυτόγραφα και φωτογραφίζονταν με πολλά παιδιά της ακαδημίας μας, ενώ παράλληλα αυτά είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν τις προπονήσεις της. Ευχόμαστε στη Jaimee καλή δύναμη, καλή συνέχεια και καλή τύχη στο tour."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots