Wild card για Thiem στο US Open

 
Dominic Thiem
Dominic Thiem © Generali Open/Alexander Scheuber
tn team Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 - 20:10

O πρωταθλητής του US Open το 2020, Dominic Thiem, πήρε μια από τις 8 wild cards για το ανδρικό ταμπλό του US Open. Wild card πήρε και η Ελληνοαυστραλή Jaimee Fourlis, καθώς και η Venus Williams.

Κάτι λιγότερο από 2 χρόνια πριν, ο Dominic Thiem είχε φτάσει στη σπουδαιότερη στιγμή της καριέρας του, κατακτώντας τον πρώτο του Grand Slam τίτλο στο US Open. Έκτοτε του συνέβησαν αρκετές αναποδιές και η καριέρα του έχει πάρει την κάτω βόλτα, με τον 28χρονο να έχει επιστρέψει στο tour μετά από την πολύμηνη απουσία του λόγω τραυματισμού από τον Απρίλιο, αλλά χωρίς να έχει καταφέρει ακόμα να βρει τα πατήματά του.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο.228 της παγκόσμιας κατάταξης και δεν θα μπορούσε να λείπει από τις wild cards της USTA για το αμερικανικό Grand Slam, οι οποίες ανακοινώθηκαν σήμερα.

Wild cards πήραν ακόμα ο Ben Shelton, που ξεχώρισε με τις επιδόσεις του στο κολεγιακό πρωτάθλημα, ο 16χρονος Learner Tien, o Sam Querrey, ο J.J. Wolf και ο Emilio Nava, καθώς και οι Rinky Hijikata και Ugo Humbert, που εξασφάλισαν τις wild cards που δικαιούνται οι Tennis Australia και FFT αντίστοιχα.

Για το γυναικείο ταμπλό, wild card πήρε η 42χρονη Venus Williams, 2 φορές πρωταθλήτρια στο US Open (2000, 2001), η Sofia Kenin, η Elizabeth Mandlik, η Peyton Stearns, η Coco Vandeweghe και η 17χρονη Eleana Yu, ενώ για την Tennis Australia την wild card πήρε η Ελληνοαυστραλή Jaimee Fourlis και για την FFT η Harmony Tan, που είχε κάνει την πολύ καλή πορεία μέχρι τον 4ο γύρο του Wimbledon αυτό το καλοκαίρι.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots