Στο Australian Open η Fourlis

 
Στο Australian Open η Fourlis
© Rob Keating
tn team Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2023 - 10:29

H Ελληνοαυστραλή Jaimee Fourlis πήρε wild card για το κυρίως ταμπλό του Australian Open, όπου θα αγωνιστεί για 3η φορά στην καριέρα της.

Η Fourlis θα επιστρέψει στο κυρίως ταμπλό του Australian Open μετά από 5 χρόνια, καθώς η Tennis Australia της έδωσε μια από τις τελευταίες wild card της φετινής διοργάνωσης.

Θα είναι η 3η παρουσία της 23χρονης Ελληνοαυστραλής τενίστριας στο κυρίως ταμπλό του Αυστραλιανού Όπεν, μετά από το 2017 και το 2018. Το 2019, το 2020 και το 2022 είχε λάβει μέρος στα προκριματικά, χωρίς όμως να πάρει την πρόκριση.

"Είμαι ευγνώμων στην Tennis Australia για την ευκαιρία που μου δίνει να παίξω στο κυρίως ταμπλό του Grand Slam της πατρίδας μου", είπε η Fourlis.

Το 2022 ήταν μια καλή σεζόν για τη Fourlis, που προκρίθηκε για 1η φορά στο κυρίως ταμπλό του Wimbledon και του US Open. Κατέκτησε επίσης 3 τίτλους σε ITF διοργανώσεις, έναν απ' αυτούς στη διοργάνωση των 60.000 δολαρίων του Brasov στη Ρουμανία, ενώ ήταν φιναλίστ στο μικτό διπλό του Australian Open, με συμπαίκτη τον Jason Kubler.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots