"O Djokovic κέρδισε το Αυστραλιανό με θλάση 3 εκατοστών"!

 
"O Djokovic κέρδισε το Αυστραλιανό με θλάση 3 εκατοστών"!
© REUTERS/Hannah Mckay
tennisnews team Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 - 11:52

Η πρώτη αποκάλυψη σχετικά με τις περιβόητες εξετάσεις του Novak Djokovic ήρθε δια στόματος Craig Tiley, με τον διευθυντή του Australian Open να ισχυρίζεται σε σημερινή του συνέντευξη πως ο Σέρβος τενίστας έπαιξε στο Australian Open έχοντας θλάση 3 εκατοστών στους οπίσθιους μηριαίους μύες!

Μια μεγάλη δήλωση έκανε την Τετάρτη ο ισχυρός άνδρας της Tennis Australia και διευθυντής του Australian Open, Craig Tiley, που αποκάλυψε ότι ο Djokovic είχε θλάση οπισθίων μηριαίων, μια θλάση μάλιστα 3 εκατοστών, όταν αποφάσισε να παίξει στο Australian Open.

"Πολλές από τις προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσει ο Novak, είναι η δυσφήμιση που αντιμετωπίζει", είπε ο Tiley, στις δηλώσεις που έκανε για το SEN Sportsday.

"Στο τέλος της ημέρας όμως, δε νομίζω πως μπορεί κανείς να αμφισβητήσει την αθλητικότητα αυτού του παίκτη. Αυτός ο τύπος που είδα, είχε θλάση τριών εκατοστών στους οπισθίους μηριαίους!"

Ο Tiley ρωτήθηκε στη συνέχεια αν είδε τις εξετάσεις του Djokovic: "Φυσικά. Και οι γιατροί θα σας πουν την αλήθεια. Υπήρξαν πολλές εικασίες για το αν ήταν αληθινός τραυματισμός ή όχι. Η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι κάποιος μπορεί να το καταφέρει αυτό όταν έχει να κάνει με έναν τέτοιο τραυματισμό."

Ο Tiley πρόσθεσε πως είναι αξιέπαινος και ο τρόπος που αντιμετώπισε το ζήτημα ο Djokovic, που δεν θέλησε να κάνει μεγάλο ζήτημα τον τραυματισμό του όσο παιζόταν το τουρνουά και αυτός είναι επίσης ένας από τους λόγους που αμφισβητήθηκε από μερίδα του κοινού: "Είναι αξιοσημείωτο αυτό που έκανε, το αντιμετώπισε με μεγάλο επαγγελματισμό."

Θυμίζουμε πως ο Djokovic είπε πως αναμένεται να δημοσιεύσει αποδείξεις για τον τραυματισμό του, καθώς ενοχλήθηκε από κάποια σχόλια που έγιναν εις βάρος του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots