IMG Future Stars: Διαθέσιμα τα εισιτήρια για τον αγώνα επίδειξης και τους τελικούς

 
IMG Future Stars: Διαθέσιμα τα εισιτήρια για τον αγώνα επίδειξης και τους τελικούς
tn team Παρασκευή, 08 Απριλίου 2022 - 14:32

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον μεγάλο αγώνα επίδειξης του Carlos Alcaraz με τον Hubert Hurkacz που θα γίνει στο ΤΑΤΟΪ Club, αλλά και τους ημιτελικούς και τους τελικούς του τουρνουά IMG Future Stars, στο οποίο θα αγωνιστούν οι κορυφαίοι/-ες αθλητές/-ριες στην κατηγορία των 12 ετών στον κόσμο. Ανακοινώθηκε επίσης η παρουσία του Riccardo Piatti στο τουρνουά, με τον παγκοσμίου φήμης προπονητή να παραδίδει και εκπαιδευτικό σεμινάριο στους προπονητές των αθλητών.


Το Δελτίο Τύπου:

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ IMG FUTURE STARS
ΕΔΩ

Η διοργάνωση διάρκειας μίας εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του TATΟΪ Club
25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ- 1 ΜΑΪΟΥ 2022

Για την πλήρη λίστα των παικτών και για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.IMGFutureStars.com

Αθήνα, 8 Απριλίου, 2022 – Το ΤΑΤΟΪ Club και η IMG ανακοινώνουν ότι ξεκινάει από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για το τουρνουά διάρκειας μιας εβδομάδας, για την ανάδειξη της νέας γενιάς αθλητών του τένις.

Το κοινό του τένις θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τους αγώνες μεταξύ των 48 καλύτερων αθλητών και αθλητριών κάτω των 12 ετών παγκοσμίως. Ανάμεσα στα 24 κορίτσια και 24 αγόρια θα βρίσκονται και 3 νεαροί Έλληνες αθλητές: ο 10χρονος Ραφαήλ Παγώνης που επελέγη από την επιτροπή αξιολόγησης, καθώς και ο Αλέξανδρος Αυγέρης και η Λυδία Παναγιωτίδου, οι οποίοι κατοχύρωσαν τη συμμετοχή τους μέσω των προκριματικών αγώνων για τη διεκδίκηση των 2 Wild Cards που είχε εξασφαλίσει το ΤΑΤΟΪ Club για τους Έλληνες αθλητές.

Τον προηγούμενο μήνα, οι παίκτες έλαβαν επικοινωνία από την IMG, όπου τους ανακοινώθηκε η επιλογή τους για να συμμετάσχουν στο Τουρνουά μέσω βίντεο με διεθνείς αστέρες του τένις, όπως οι Maria Sharapova, Emma Raducanu, Belinda Bencic, Hubert Hurcacz, Carlos Alcaraz, Denis Shapovalov, Daniil Medvedev, και άλλοι, να τους εύχονται συγχαρητήρια. Η πλήρης λίστα των συμμετεχόντων στο Τουρνουά βρίσκεται εδώ.

Οι νικητές (αγοριών και κοριτσιών) του τουρνουά θα προσκληθούν στο διεθνώς αναγνωρισμένο πρωτάθλημα Eddie Herr International Junior Championship (κάτω των 14 ετών) που πραγματοποιείται στην Ακαδημία IMG, στο Bradenton της Florida.    

Το κοινό θα έχει επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσει έναν φιλικό αγώνα επίδειξης μεταξύ των κορυφαίων αθλητών Carlos Alcaraz και Hubert Hurkacz. Ο αγώνας  θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Απριλίου στις 17:30.

Οι Ημιτελικοί και Τελικοί αγώνες του Τουρνουά U12 θα διεξαχθούν το Σάββατο 30 Απριλίου και την Κυριακή 1 Μαΐου.

Τα εισιτήρια για το exhibition match κοστίζουν 60€, ενώ για τους ημιτελικούς, όπως και για τους τελικούς κοστίζουν 10€ για κάθε μια μέρα.

Εκτός από τους αγώνες, οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν σημαντικές ομιλίες από διευθυντικά στελέχη εταιρειών όπως οι WTA, ATP, Nike, evian®, IMG, και άλλες, καθώς και να συμμετάσχουν σε εργαστήρια και άλλες εκπαιδευτικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες που έχουν προγραμματιστεί από τους διοργανωτές, το ΤΑΤΟΪ Club και την IMG, με σκοπό να βοηθήσουν στην προετοιμασία της νέας γενιάς επαγγελματιών του τένις. Η Nike θα είναι ο επίσημος συνεργάτης ένδυσης, που θα προμηθεύσει τον αθλητικό ρουχισμό στους παίκτες και θα συμμετάσχει στα προγράμματα καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Ανακοινώνεται, επίσης, ότι ο Riccardo Piatti (παγκοσμίου φήμης προπονητής κορυφαίων αθλητών όπως οι Maria Sharapova, Mila Raonic, Yannick Sinner, Ivan Ljubicic, Richard Gasquet και Novak Djokovic) θα είναι παρών στη διοργάνωση και θα παραδώσει εκπαιδευτικό σεμινάριο στους προπονητές των νεαρών αθλητών.

«Όταν άκουσα πρώτη φορά για το IMG Future Stars, ανυπομονούσα να συμμετάσχω ώστε να επηρεάσω κι εγώ θετικά τις επαγγελματικές ζωές αυτών των νεαρών αθλητών», είπε ο Piatti. «Οι αθλητές είναι σε ένα εξαιρετικά σημαντικό στάδιο της εξέλιξής τους, και μέσα από αυτό το Τουρνουά, θα κατανοήσουν καλύτερα τι χρειάζεται για να γίνουν επαγγελματίες και να ανταγωνιστούν τους υπόλοιπους αθλητές. Ανυπομονώ να γνωρίσω όλους αυτούς τους αθλητές, τους προπονητές και τις οικογένειές τους.»



Κύριος χορηγός της διοργάνωσης είναι το TATOΪ Club, ενώ υποστηρικτές είναι οι κορυφαίες διεθνείς εταιρείες Wilson, Nike και evian®. Η Wilson θα προσφέρει κορυφαία αθλητικά προϊόντα που οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σε ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο, ενώ ο Sports Consultant της evian®, Jeremy Jones, θα συμμετάσχει στις ομιλίες που θα πραγματοποιηθούν, μαζί με τον Global Sports Marketing Tennis Director της Nike, Ruben Zrihen, όπου θα αναφερθούν στις σχέσεις μεταξύ εμπορικών σημάτων και αθλητών. Υποστηρικτής της διοργάνωσης είναι, επίσης, και ο Ελληνικός Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ.

Ο επίσημος φορέας αναμετάδοσης, το Tennis Channel, θα προβάλλει τους αγώνες σε διεθνές επίπεδο μέσω της υπηρεσίας streaming, Tennis Channel International, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που ένα πρωτάθλημα παικτών κάτω των 12 ετών θα προβληθεί σε ευρεία παγκόσμια κλίμακα. Οι αγώνες των κεντρικών γηπέδων θα προβάλλονται ζωντανά στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω της υπηρεσίας streaming του Tennis Channel Plus. Στην Ελλάδα ο αγώνας επίδειξης και οι τελικοί θα προβληθούν ζωντανά από την COSMOTE TV και καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα προβάλλονται τα ημερήσια highlights των αγώνων του τουρνουά.

Για τα τελευταία νέα σχετικά με το Τουρνουά IMG Future Stars επισκεφθείτε το  www.IMGFutureStars.com και ακολουθήστε μας στο @imgfuturestars.

Σχετικά με την IMG
Η IMG κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στον χώρο του αθλητισμού, των εκδηλώσεων, της μόδας και των μέσων ενημέρωσης. Η εταιρία προωθεί και υποστηρίζει μερικούς από τους διασημότερους αθλητές και εκπροσώπους της μόδας, ενώ κάθε χρόνο διοργανώνει εκατοντάδες εκδηλώσεις μεγάλης προβολής και αποτελεί έναν κορυφαίο ανεξάρτητο παραγωγό και διανομέα αθλητικών και ψυχαγωγικών παραγωγών. Η IMG ειδικεύεται επίσης στο licensing, την αθλητική εκπαίδευση και τη δημιουργία αθλητικών διοργανώσεων. Η IMG είναι θυγατρική της Endeavour (NYSE:EDR), μιας παγκόσμιας εταιρίας στον κόσμο της ψυχαγωγίας και του αθλητισμού.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots