Έγινε το σούπερ φιλικό στο ΤΑΤΟΪ, νικητής ο Hurkacz και το τένις!

 
Έγινε το σούπερ φιλικό στο ΤΑΤΟΪ, νικητής ο Hurkacz και το τένις!
tn team Δευτέρα, 25 Απριλίου 2022 - 19:57

Παρότι μόλις χθες έπρεπε να παίξει έναν ημιτελικό και έναν τελικό στη Βαρκελώνη, το νεότερο μέλος του Top 10, Carlos Alcaraz, βρέθηκε σήμερα στο ΤΑΤΟΪ Club και έπαιξε ένα σούπερ φιλικό με τον Hubert Hurkacz, με τον Πολωνό να παίρνει τη νίκη, αλλά αναμφίβολα μεγάλος νικητής ήταν το ίδιο το άθλημα.

Ο Hurkacz κέρδισε τον Alcaraz στη μεγάλη γιορτή του τένις που έλαβε χώρα στο ΤΑΤΟΪ Club στο tie-break με 7-4, όμως ελάχιστη σημασία είχε αυτό, αφού το παιχνίδι ήταν μια πραγματική γιορτή. Η παρουσία του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη, με περισσότερους από 2.500 φίλους του τένις να γεμίχουν τις κερκίδες του κεντρικού γηπέδου στο ΤΑΤΟΪ.

Θυμίζουμε πως ο αγώνας έγινε στα πλαίσια της τελετής έναρξης του IMG Future Stars, του τουρνουά παγκοσμίου βεληνεκούς που θα φιλοξενηθεί αυτή την εβδομάδα στο ΤΑΤΟΪ, με την παρουσία των κορυφαίων παικτών και παικτριών στον κόσμο, στην κατηγορία των 12 ετών.

Αμφότεροι οι δυο παίκτες προσέφεραν πλούσιο θέαμα και όμορφες στιγμές, δείχνοντας το πολύ υψηλό επίπεδό τους, αλλά περνώντας ταυτόχρονα και καλά στο court. Κάτι που σίγουρα χρειαζόταν ο Alcaraz, ο οποίος χθες το βράδυ πανηγύριζε την κατάκτηση του τουρνουά της Βαρκελώνης. Ο νεαρός Ισπανός, ο οποίος σε 10 μέρες θα γίνει 19, ήρθε στην Αθήνα μια σημαδιακή ημερομηνία γι' αυτόν, αφού σήμερα πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο Top 10, ανεβαίνοντας στο Νο.9 του κόσμου.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, την ημέρα που μπήκα στο Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης", ανέφερε σχετικά, στη συνέντευξη Τύπου που προηγήθηκε. "Είναι σπουδαίο να γίνονται τα όνειρά σου πραγματικότητα και το ίδιο θέλω να πω και στα παιδιά του τουρνουά: να συνεχισουν να ονειρεύονται και να παλεύουν για τα όνειρά τους."

Ο Hurkacz από την πλευρά του δήλωσε: "Ευχαριστώ τον Carlos που μετά από δυο παιχνίδια χθες ήρθε εδώ για να με κερδίσει! Έχω ξαναπαίξει εδώ και είναι υπέροχο που βρίσκομαι ξανά στην Αθήνα."

Ο Μάρκος Παγδατής, διευθυντής του τουρνουά του IMG Future Stars, είπε: "Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι σ' αυτόν τον ρόλο. Φυσικά είναι τιμή για μενα να βρίσκομαι εδώ. Είναι ο καλύτερος τρόπος να προσφέρω στο άθλημα που τόσο αγαπώ."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots