5o Andros Tennis Open 2022: Άνετη νίκη για την Φαίδρα Καμπάνη-Νίκες των φαβορί (pics)

 
5o Andros Tennis Open 2022: Άνετη νίκη για την Φαίδρα Καμπάνη-Νίκες των φαβορί (pics)
tennisnews team Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 - 6:01

Με τρεις αγώνες συνεχίστηκε για δεύτερη μέρα το 5ο Andros Tennis Open 2022 με διοργανωτή το Bibiana Sports Club οι εγκαταστάσεις του οποίου βρίσκονται στο χωριό των καπεταναίων της Άνδρου τις Στενιές.

Ο πρώτος αγώνας μεταξύ του Σπύρου Ξηροπαΐδη και του Ευάγγελου Μανουσάκη κρίθηκε στο τάι μπρέικ με νικητή τον Μανουσάκη που πήρε το πρώτο σετ 4-2, ισοφαρίστηκε με το ίδιο σκορ από τον Ξηροπαΐδη κατάφερε όμως να επιβληθεί στο τάι μπρεικ και να φύγει νικητής.

Χωρίς να συναντήσει κάποια σοβαρή αντίσταση η Φαίδρα Καμπάνη νίκησε με το επιβλητικό 2-0 σετ (4-2, 4-2) την Χρυσή Ρούσσου και απλώς έκανε μια καλή προπόνηση ενόψει των πιο απαιτητικών αγώνων που θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες. Για την ηττημένη ήταν επιτυχία τα τέσσερα γκέιμ που κέρδισε.

Στον τελευταίο αγώνα του προγράμματος ο Βασίλης Μπαρτσώκας επιβλήθηκε του Ολλανδού Thomas Van Duzuenboden με 2-0 σετ. Ο αγώνας είχε αρκετό ενδιαφέρον παρά την σαφή ανωτερότητα του νικητή. Τα σετ 6-3, 6-4.

Με αγώνες της ηλικιακής κατηγορίας 7 έως 10 ετών θα ξεκινήσει στις 18:00 το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας και θα ακολουθήσουν άλλοι δύο αγώνες όπως φαίνονται στο πρόγραμμα που ακολουθεί.

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Λουκίσσας

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots