IMG Future Stars 2023: Fritz και Tiafoe στον εναρκτήριο αγώνα επίδειξης στην Αθήνα

 
IMG Future Stars 2023: Fritz και Tiafoe στον εναρκτήριο αγώνα επίδειξης στην Αθήνα
tn team Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 - 21:54

Με φιλική αναμέτρηση των Taylor Fritz και Frances Tiafoe θα ξεκινήσει φέτος το εβδομαδιαίο τουρνουά "IMG Future Stars" 2023 στο ΤΑΤΟΪ Club. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ

Το promo video του αγώνα επίδειξης:

Το ΤΑΤΟΪ Club και η IMG ανακοινώνουν σήμερα ότι ο Νο5 Taylor Fritz και ο Νο16 Frances Tiafoe, θα αναμετρηθούν στον εναρκτήριο αγώνα επίδειξης του τουρνουά «IMG Future Stars» που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 24 Απριλίου, στις 18:00.  Ο Taylor Fritz εδραίωσε την παρουσία του στο τένις με μια ιστορική νίκη στο Indian Wells BNP Paribas Open, κατακτώντας τον μεγαλύτερο τίτλο της μέχρι σήμερα καριέρας του. Ο Frances Tiafoe, στο US Open του 2022 ανέτρεψε τα προγνωστικά νικώντας τον Rafael Nadal,  στο Arthur Ashe Stadium και έγινε ο πρώτος Αφροαμερικανός άνδρας που έφτασε στον ημιτελικό του Open, 50 χρόνια μετά τον ίδιο τον Arthur Ashe.

Διαθέσιμα προς πώληση είναι από σήμερα τα εισιτήρια για τον φιλικό αγώνα επίδειξης αλλά και τους ημιτελικούς και τελικούς αγώνες του τουρνουά που θα διεξαχθούν το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Απριλίου.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα επίδειξης κοστίζουν 70€, ενώ για τους ημιτελικούς, όπως και για τους τελικούς κοστίζουν 10€ για κάθε μια μέρα.

Η διοργάνωση του δεύτερου τουρνουά IMG Future Stars, διάρκειας μιας εβδομάδας, θα περιλαμβάνει αγώνες 48 παικτών, ανάμεσα στα καλύτερα 24 αγόρια και κορίτσια κάτω των 12 ετών από όλον τον κόσμο, καθώς και ένα ξεχωριστό εκπαιδευτικό πρόγραμμα έπειτα από τους αγώνες της κάθε ημέρας.

Πρόκειται για εργαστήρια υποχρεωτικής συμμετοχής για τα παιδιά, τους προπονητές και τους γονείς που θα περιλαμβάνουν παρουσιάσεις και συζητήσεις με κορυφαία στελέχη των WTA, ATP, Nike, IMG κ.α., με σκοπό την εκπαίδευση των οικογενειών σχετικά με τη ζωή ενός επαγγελματία αθλητή τένις, ομιλίες από ειδικούς στον χώρο της διατροφής και της ευεξίας, που θα βοηθήσουν τους αθλητές να κατανοήσουν τις ανάγκες του σώματός τους σε διατροφή και αποκατάσταση. Τέλος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ποικίλες ψυχαγωγικές, διαδραστικές δραστηριότητες που θα έχουν προγραμματιστεί από τους διοργανωτές, την IMG και το ΤΑΤΟΪ Club, με στόχο να φέρουν την επόμενη γενιά του τένις πιο κοντά από ποτέ.

Διευθυντής του τουρνουά είναι ο κυπριακής καταγωγής φιναλίστ Grand Slam και πρώην 8ος κορυφαίος παίκτης στην παγκόσμια κατάταξη, Μάρκος Παγδατής, και διαιτητής ο Πορτογάλος διαιτητής χρυσού σήματος, Carlos Ramos.

Επίσημος εκπαιδευτικός συνεργάτης του «IMG Future Stars» θα είναι η Tennis Europe, μέλος της οποίας είναι και η ΕΦΟΑ (Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης).

Ο επίσημος φορέας αναμετάδοσης στην Ελλάδα και χορηγός επικοινωνίας είναι η COSMOTE TV, η οποία θα προβάλει ζωντανά τον αγώνα επίδειξης και τους τελικούς.

Ο νέος επίσημος συνεργάτης της διοργάνωσης, η εταιρεία περιποίησης δέρματος ISDIN, θα διαθέσει προϊόντα στους αθλητές, τους προπονητές, τους γονείς και τους θεατές. Επίσης, θα συμμετάσχει σε ένα πάνελ χορηγών για να συζητήσει τη σημασία της προστασίας του δέρματος από νεαρή ηλικία και να δώσει πληροφορίες για τη συνεργασία της με τον Carlos Alcaraz που μας τίμησε με την παρουσία του στο περσινό τουρνουά. Με την ευγενική υποστήριξη της ISDIN, οι νικητές της φετινής διοργάνωσης IMG Future Stars θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν για μια εβδομάδα στην ακαδημία του Juan Carlos Ferrero, και να γνωρίσουν από κοντά τον Carlos Alcaraz.

Η επιλογή συμμετοχής στο Τουρνουά ανακοινώθηκε στους παίκτες μέσω βίντεο όπου διεθνείς αστέρες του τένις, όπως οι Carlos Alcaraz, Taylor Fritz, Frances Tiafoe, Emma Raducanu, Casper Ruud, Jack Draper, Madison Keys, και άλλοι, τους εύχονταν συγχαρητήρια. 

Το TATOΪ Club εξασφάλισε και φέτος δύο Wild Cards για τον Έλληνα αθλητή και την Ελληνίδα αθλήτρια U12 με την υψηλότερη πανελλήνια κατάταξη, όπως αυτή θα έχει διαμορφωθεί την 18η Απριλίου 2023.

Οι παροχές στον κάθε παίκτη θα περιλαμβάνουν: δύο δωμάτια ξενοδοχείου, γεύματα καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής του, έως και 2 επιπλέον διαπιστευτήρια για γονείς/κηδεμόνες/προπονητές και πρόσβαση σε πλήρως εξοπλισμένους χώρους προπόνησης και αποκατάστασης.

Οι νικητές (αγοριών και κοριτσιών) του τουρνουά θα προσκληθούν στο διεθνώς αναγνωρισμένο πρωτάθλημα Eddie Herr International Junior Championship (κάτω των 14 ετών) που πραγματοποιείται στην Ακαδημία IMG, στο Bradenton της Florida.   

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.IMGFutureStars.com.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots