Στη Χαλκιδική o Rafael Nadal (vids+pics)

 
Στη Χαλκιδική o Rafael Nadal (vids+pics)
tn team Τετάρτη, 31 Μαϊος 2023 - 19:59

Στη χώρα μας βρίσκεται ο Rafael Nadal, που επισκέφτηκε το Rafa Nadal Tennis Center στο Sani Resort της Χαλκιδικής και μοίρασε αυτόγραφα και χαμόγελα στα μικρά παιδιά.

Ο κάτοχος 22 Grand Slams τίτλων, που μετά και τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο κάνει ένα διάλειμμα από το τένις και πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί ξανά φέτος, βρέθηκε στο Sani Resort στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής σήμερα, καθώς εκεί βρίσκεται το μοναδικό κέντρο Rafa Nadal Tennis Center που έχει ανοίξει μέχρι στιγμής στην Ευρώπη.

Ο Ισπανός θρύλος του τένις ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, ενώ είχαν τη δυνατότητα να τον συναντήσουν και πολλά μικρά παιδιά, που φωτογραφήθηκαν μαζί του και φυσικά τους υπέγραψε αυτόγραφα.

Το Rafa Nadal Tennis Center στο Sani Resort, είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της Rafa Nadal Academy που βρίσκεται στην Μαγιόρκα, με το Sani Resort του Ομίλου Sani/Ikos και υποδέχεται λάτρεις του τένις για ξεχωριστές εμπειρίες και προπονήσεις, περιλαμβάνοντας εξατομικευμένα προγράμματα για παίκτες όλων των ηλικιών και των επιπέδων.

Μεταξύ άλλων διαθέτει 8 χωμάτινα γήπεδα, καθώς και εξειδικευμένους προπονητές που χρησιμοποιούν τις προπονητικές μεθόδους που εφαρμόζονται και στην ακαδημία του Rafa. 

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Richard Eddolls (@richardeddolls)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots