"Λύγισε" στους "16" ο Τσιτσιπάς

 
"Λύγισε" στους "16" ο Τσιτσιπάς
tennisnews team Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 - 11:06

Μετά από μια δυνατή μάχη μέχρι τελικής πτώσης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Αμερικανό William Blumberg και έτσι ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο III Abierto Juvenil Mexicano στη φάση των "16".

Καθόλου άσχημα για τον Τσιτσιπά, που αγωνίστηκε στο χώμα για πρώτη φορά μετά από 2,5 περίπου μήνες και πέτυχε δύο νίκες, σε ένα από τα δυνατότερα τουρνουά Juniors στον κόσμο. Το III Abierto Juvenil Mexicano ανήκει στην Grade A κατηγορία της ITF και φιλοξενείται στις χωμάτινες εγκαταστάσεις του Centro Deportivo Chapultepec Mariano Escobedo, στην Πόλη του Μεξικού.

Χθες, στον 3ο συνεχόμενο αγώνα του, ο Στέφανος δεν τα κατάφερε και "λύγισε" από τον Αμερικανό William Blumberg, No12 στο ταμπλό και Νο92 στην ITF, με 5-7, 6-2, 7-5.

Θυμίζουμε πως προηγουμένως ο 16χρονος Έλληνας είχε αποκλείσει τον Ιάπωνα Sora Fukuda (No6 ταμπλό και Νο59 ΙΤF) με 7-5, 7-6 (9) και τον Δανό August Holmgren με 6-2, 6-3.

Ο Στέφανος θα παραμείνει στο Μεξικό και θα μεταφερθεί στην πόλη Μέριδα του Yucatan, για να αγωνιστεί σε ένα ακόμα πολύ δυνατό Juniors τουρνουά, το XXVIII Yucatan Cup. Το τουρνουά αυτό ανήκει στην Grade 1 κατηγορία της ITF και αγωνίζονται μερικοί από τους καλύτερους Juniors παίκτες στον κόσμο, αλλά και ο κορυφαίος, Andrey Rublev.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots