Ασταμάτητος ο Τσιτσιπάς στο Klosters!

 
Ασταμάτητος ο Τσιτσιπάς στο Klosters!
Ασταμάτητος ο Τσιτσιπάς στο Klosters!
tennisnews team Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016 - 15:15

O Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έχασε σετ ούτε από τον καλό του φίλο, Kenneth Raisma, στο πρώτο πολύ δυνατό τεστ που έδωσε στο Klosters της Ελβετίας. Με τη νέα καθαρή νίκη του, ο ταλαντούχος Έλληνας τενίστας προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Juniors.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις και οι "καθαρές" νίκες συνεχίζονται για τον Τσιτσιπά στο Klosters της Ελβετίας, όπου ο 18χρονος Έλληνας αθλητής δείχνει ασταμάτητος.

Ο ελπιδοφόρος Έλληνας τενίστας, Νο. 1 στο ταμπλό και στην παγκόσμια κατάταξη των juniors, επιβλήθηκε του Kenneth Raisma με 6-2, 7-5, για να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Juniors της ITF.

Θυμίζουμε πως ο Τσιτσιπάς έχει πολύ καλή σχέση με τον Raisma. Πέρασαν μόνο μερικές μέρες απ' όταν αναδείχθηκε πρωταθλητής στα διπλά των αγοριών στο Wimbledon, με συμπαίκτη τον 18χρονο Εσθονό, Νο. 16 στην παγκόσμια κατάταξη των juniors.

Αυτή ήταν η 4η straight sets νίκη του Τσιτσιπά στη χωμάτινη διοργάνωση της Grade B1 κατηγορίας στο Klosters. Είχε μια εκπληκτική χωμάτινη σεζόν φέτος και διεκδικεί ακόμα έναν πολύ μεγάλο τίτλο στο χώμα για το 2016.

Στα ημιτελικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Geoffrey Blancaneaux. Ο 17χρονος Blancaneaux είναι στο Νo. 3 του ταμπλό και στο Νο. 7 της παγκόσμιας κατάταξης των juniors, επίσης δεν έχει χάσει σετ στο τουρνουά μέχρι στιγμής, ενώ το φετινό καλοκαίρι έδειξε τις τεράστιες δυνατότητές του στο χώμα, κατακτώντας το Roland Garros στα juniors.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots