Πρωταθλήτρια η Παναγιωτίδου στο Novi Sad

 
Πρωταθλήτρια η Παναγιωτίδου στο Novi Sad
Πρωταθλήτρια η Παναγιωτίδου στο Novi Sad
tennisnews team Σάββατο, 27 Ιουλίου 2019 - 22:25

Η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου ολοκλήρωσε με τον ιδανικότερο τρόπο την εξαιρετική εβδομάδα της στο Novi Sad της Σερβίας και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο διεθνές τουρνουά της 2ης κατηγορίας U12 της Tennis Europe, Meridiana Open.

Στον σημερινό τελικό του Meridiana Open, η 11χρονη Ελληνίδα τενίστρια επιβλήθηκε της Iva Lakic από το Μαυροβούνιο με 6-2, 6-1, "γράφοντας" έναν ιδανικό επίλογο στο Novi Sad.

Δεν απώλεσε σετ σε 5 αναμετρήσεις στο Novi Sad η Αλεξάνδρα, φτάνοντας με εμφατικό τρόπο μέχρι την κατάκτηση του τίτλου. Στον 1ο γύρο είχε επιβληθεί της Σέρβας Valentina Suvirdjonkova 6-0, 6-0 και στον 2ο γύρο κέρδισε την επίσης Σέρβα Dusica Popovski 6-3, 6-0. Στα προημιτελικά απέκλεισε τη Ρωσίδα Emina Muratovich με 6-1, 6-1 και στα ημιτελικά νίκησε τη Σέρβα Katarina Milosevic με 6-2, 6-4.

Αυτός ήταν ο 2ος τίτλος στην καριέρα της στα μονά σε τουρνουά της Tennis Europe, καθώς πριν από ένα μήνα είχε κατακτήσει και το Ptolemaida Juniors στην Πτολεμαΐδα, επίσης τουρνουά της 2ης κατηγορίας U12. Εκεί, είχε κατακτήσει και τον τίτλο στο διπλό, μαζί με τη Μερόπη Μαρία Μπατζή.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots