2ος ημιτελικός σε ITF διοργάνωση για την Παναγιωτίδου στα Σκόπια

 
2ος ημιτελικός σε ITF διοργάνωση για την Παναγιωτίδου στα Σκόπια
tn team Παρασκευή, 10 Μαϊος 2024 - 21:55

Η Λυδία Παναγιωτίδου προκρίθηκε για 2η φορά στην καριέρα της σε ημιτελικό στα μονά σε ITF διοργάνωση, στα 14 της μόλις χρόνια. Προκρίθηκε και στα ημιτελικά του διπλού, μαζί με την αδερφή της, Αλεξάνδρα, ενώ στα ημιτελικά του διπλού αγοριών στα Σκόπια συνεχίζουν οι Στέφανος Πουρναρόπουλος και Άγγελος Αυγέρης.

Την εκπληκτική της εβδομάδα στο Tennis Club Pointer στα Σκόπια συνεχίζει η Λυδία Παναγιωτίδου, η οποία προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Pointer Open, μετά και τη νίκη της επί της Αμερικανίδας Izabella Tumanyan με 6-1, 6-1.

Η 14χρονη μόλις αθλήτρια του Ο.Α. Θεσσαλονίκης, η οποία έπαιξε στον πρώτο της ημιτελικό σε ITF διοργάνωση στο J30 των Τιράνων τον Σεπτέμβριο του 2023, θα διεκδικήσει αύριο την πρώτη της πρόκριση σε έναν τελικό ITF διοργάνωσης στα μονά, απέναντι στην Πολωνή Malgorzata Bajorek.

Παράλληλα διεκδικεί τον τίτλο και στο διπλό, όπου παίζει μαζί με τη μεγάλη αδερφή της, Αλεξάνδρα. Οι δυο τους έκαναν σήμερα την πρεμιέρα τους, έχοντας bye για τα προημιτελικά, κερδίζοντας τις Ljubica Andonovska και Ivana Milkova με 6-3, 6-3. Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσουν τις Tea Kovacevic και Sara Mitevska.

Στο τουρνουά των αγοριών στο χωμάτινο J30 των Σκοπίων, ο Στέφανος Πουρναρόπουλος ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στα προημιτελικά του μονού σήμερα, γνωρίζοντας την ήττα από τον Ρουμάνο Alexandru Nicolae με 6-2, 6-1. Στο διπλό, ο Πουρναρόπουλος και ο Άγγελος Αυγέρης, Νο.2 στο ταμπλό, πέρασαν με walkover το εμπόδιο των Σκοπιανών Amar Huseinovic και Gregor Stojnev και θα παίξουν αύριο στα ημιτελικά με τους Ρουμάνους Calin Apostol και Alexandru Nicolae.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots