2ος συνεχόμενος ITF τίτλος για τις αδερφές Παναγιωτίδου.

 
2ος συνεχόμενος ITF τίτλος για τις αδερφές Παναγιωτίδου.
tn team Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024 - 19:33

Για 2η διαδοχική εβδομάδα κέρδισαν τίτλο σε διεθνές τουρνουά της ITF οι Αλεξάνδρα και Λυδία Παναγιωτίδου, που αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στο J30 των Τιράνων.

Στον σημερινό τελικό του διπλού κοριτσιών στο Tirana Open του National Sport Park στα Τίρανα της Αλβανίας, οι Αλεξάνδρα και Λυδία Παναγιωτίδου επικράτησαν σε ένα ωραίο ματς των Ιταλίδων Daria Raimondo και Beatrice Veltri, με 7-6 (5), 5-7, 10-7.

Οι αδερφές Παναγιωτίδου βρισκόντουσαν στο Νο.1 του ταμπλό και οι Ιταλίδες στο Νο.2, με το ματς να είναι πολύ ισορροπημένο και δυνατό σε όλη τη διάρκειά του.

Αυτός ήταν ο 2ος συνεχόμενος τίτλος για την Αλεξάνδρα και τη Λυδία, που την προηγούμενη εβδομάδα κατέκτησαν και το J30 των Σκοπίων. Μαζί κερδίζουν τον 3ο τους τίτλο, καθώς είχαν κερδίσει και έναν πέρσι στην Πέγια στο Κόσοβο, ενώ για την 16χρονη Αλεξάνδρα ήταν ο 6ος τίτλος στα διπλά σε ITF τουρνουά (έχει και 2 στα μονά) και για την 14χρονη Λυδία ο 3ος.

Η Αλεξάνδρα έπαιξε και στα ημιτελικά του μονού σήμερα νωρίτερα σήμερα, αλλά υπέστη την ήττα από τη Veltri με 6-2, 6-2. Στον άλλον ημιτελικό συμμετείχε η Δέσποινα Κοσκινά, η οποία γνώρισε την ήττα από την Αμερικανίδα Emma Fulvia Wiesenfeld με 6-0, 6-4.

Στα αγόρια, ο Οδυσσέας Γελαδάρης και ο Γιώργος Μίταλας αναδείχθηκαν πρωταθλητές στο διπλό, ενώ ο Γελαδάρης προκρίθηκε και στον τελικό του μονού, όπου θα διεκδικήσει αύριο το double.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots