Πήρε το διπλό και μπήκε τελικό στο μονό ο Γελαδάρης

 
Πήρε το διπλό και μπήκε τελικό στο μονό ο Γελαδάρης
tn team Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024 - 19:33

Ο Οδυσσέας Γελαδάρης πάει και για δυο τίτλους στο J30 τουρνουά της ITF στα Τίρανα της Αλβανίας, καθώς κατέκτησε το τρόπαιο στο διπλό μαζί με τον Γιώργο Μίταλα, ενώ προκρίθηκε και στον τελικό του μονού.

Μια ακόμα φανταστική μέρα είχε στα Τίρανα της Αλβανίας και στα σκληρά γήπεδα του National Sport Park o Οδυσσέας Γελαδάρης, ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής στο διπλό του Tirana Open J30 μαζί με τον Γιώργο Μίταλα, ενώ αύριο θα διεκδικήσει τον τίτλο και στο μονό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γελαδάρης, Νο.6 στο ταμπλό, κέρδισε εμφατικά τον ημιτελικό του στο μονό, απέναντι στον Ιταλό Alessandro Fiocchi, με 6-3, 6-0.

Λίγες ώρες μετά έπαιξε και τον τελικό του διπλού, όπου μαζί με τον Μίταλα επικράτησαν των Ιταλών Alessandro Francesco Laino και Simone Massellani, με 6-3, 4-6, 10-4.

Αυτός ήταν ο 1ος τίτλος και για τους δυο Έλληνες παίκτες σε διοργάνωση της ITF.

Αύριο ο Γελαδάρης θα διεκδικήσει και τον 2ο, αντιμετωπίζοντας τον Ιταλό Simone Massellani στον τελικό του μονού.

Ελληνικό χρώμα είχε και ο τίτλος στο διπλό κοριτσιών, όπου οι Αλεξάνδρα και Λυδία Παναγιωτίδου κέρδισαν τον 2ο συνεχόμενο τίτλο τους στο ITF Circuit. Στα μονά, στα ημιτελικά ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου και η Δέσποινα Κοσκινά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots