Μέχρι τους "4" ο Σπύρου

 
Μέχρι τους "4" ο Σπύρου
Μέχρι τους "4" ο Σπύρου
tennisnews team Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2019 - 16:41

Στην ημιτελική φάση ολοκληρώθηκε η πολύ καλή εβδομάδα του Χρήστου Σπύρου, στο διεθνές τουρνουά Famagusta Tennis Cup U14 που φιλοξενείται στη Λεμεσό της Κύπρου.

Τρεις νίκες πέτυχε ο Χρήστος Σπύρου στo Famagusta Tennis Club της Λεμεσού, για το διεθνές τουρνουά της Tennis Europe στα 14άρια, Famagusta Tennis Cup.

Ο Έλληνας αθλητής κέρδισε στην πρεμιέρα του τον Κύπριο Παύλο Τρύφωνα με 6-2, 6-1, ενώ στον 2ο γύρο απέκλεισε τον Ρώσο Mikhail Svanidze, με 6-3, 6-2. Στα προημιτελικά είχε μια κερδισμένη μάχη με τον Κύπριο Ανδρέα Τιμίνη, του οποίου επικράτησε με 6-3, 6-7 (9), 6-1.

Έδωσε ακόμα μια μεγάλη μάχη με τον Γερμανό Lukas Escher, Νο.2 στο ταμπλό, για την ημιτελική φάση. Αυτή τη φορά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, με τον Escher να επικρατεί με 6-2, 5-7, 6-4.

Ο Σπύρου αγωνίστηκε και στο διπλό, όπου επίσης ήταν ημιφιναλίστ, μαζί με τον Βρετανό Dilhan Wasantha. Οι δυο αθλητές κέρδισαν τους Λεωνίδα Λαζαρίδη και Νικήτα Sclearenco στον 1ο γύρο με 6-7 (7), 6-3, 10-6, ενώ στα προημιτελικά απέκλεισαν τους Dmitrii Burtsev και Ivan Gretskiy, με 6-2, 6-4. Στα ημιτελικά και πάλι ο Escher στάθηκε εμπόδιο για τον Έλληνα τενίστα, καθώς μαζί με τον Δανό συμπαίκτη του, Alexander Nordal Clausen, πήραν τη νίκη επί του ελληνοβρετανικού διδύμου, με 6-1, 7-5.

Στη Λεμεσό βρίσκεται και ο Γιάννης Αλεξανδρής, ο οποίος μπήκε στο τουρνουά μέσα από τα προκριματικά. Στον πρώτο του αγώνα κέρδισε τον Κύπριο Γιώργο Στυλλά με 6-4, 7-6 (3). Στον 2ο γύρο των προκριματικών, έπαιξε δυο σετ με τον Γερμανό Daniel Albrechtsen (5-7, 6-4), όταν εκείνος αποβλήθηκε από τον αγώνα.

Στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό, ο Αλεξανδρής αντιμετώπισε τον Λευκορώσο Heorhi Barysevich και πάλεψε για την είσοδό του στη 16άδα, αλλά ηττήθηκε μετά από ένα πολύ κλειστό παιχνίδι με 7-6 (4), 6-7 (3), 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots